Sneeuwscheppen

Sneeuwscheppen
Merk
Prijs
Kleur
Materiaal
Promotie
Serie
1 product
label.offer.condition.11
Op voorraad
13.49
Verkoop door: Shoppartners

Sneeuwschuiver kopen bij Blokker

Tijdens de wintermaanden kan er sneeuw vallen in ons kikkerlandje. Soms zelfs zoveel dat er geen pad meer vrij is vanaf de deur naar jouw auto, schuur of fiets. Om het pas weer vrij te maken, is een sneeuwschuiver ideaal! Schuif al het sneeuw aan de kant, strooi een beetje zout op het gemaakte pad en je loopt weer veilig naar jouw auto. Bij Blokker vind je een ruim assortiment aan sneeuwschuivers die jou door de winter heen helpen.

Sneeuwruimer voor een sneeuwvrij pad

Een sneeuwruimer is een grote schep. Deze zit bevestigd aan een stok, zodat het makkelijk wordt om sneeuw weg te schuiven. Met een veeg, veeg je een groot pak sneeuw weg en maak je zo je pad vrij. In de webshop van Blokker vind je verschillende maten sneeuwruimers. Hoe groter de maat, hoe meer sneeuw je in een keer wegschuift. In de winter is het ook leuk voor de kinderen om al het sneeuw op een plek te hebben. Zij kunnen hier de prachtigste iglo’s en sneeuwpoppen mee maken!

Sneeuwschep online bestellen

Wil je graag een nieuwe sneeuwschep bestellen? Maak dan snel jouw keuze en bestel vandaag nog. Bestel eenvoudig jouw nieuwe sneeuwschep online en bestel je op werkdagen voor 21:00 in de avond? Dan heb je jouw bestelling vaak de volgende dag al in huis! Toch liever even een kijkje nemen in de winkel? Kom dan langs bij een van de vele Blokker-filialen bij jou in de buurt.