Sorbo - Mattenklopper van Rotan - Natuurlijk en Duurzaam Materiaal - 1 stuk

4053218
22.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
4,8 Sterren
Sorbo - Mattenklopper van Rotan - Natuurlijk en Duurzaam Materiaal - 1 stuk
22.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Sorbo Mattenklopper van Rotan is een essentieel onderdeel van je schoonmaakartikelen. Het is een duurzaam en natuurlijk product, perfect voor het grondig schoonmaken van matten en kleden. Dit product is een echte klassieker in de schoonmaakwereld en een onmisbaar item in je keukenartikelen. De mattenklopper is gemaakt van sterk gevlochten rotan, ligt comfortabel in de hand en is voorzien van een handig ophanghaakje.


Pluspunten

- Grondige reiniging: De mattenklopper haalt meer vuil uit je matten en kleden dan een stofzuiger. - Duurzaam: Gemaakt van duurzaam en natuurlijk rotan. - Comfortabel: Ligt prettig in de hand voor gemakkelijk gebruik. - Handig: Voorzien van een ophanghaakje voor eenvoudige opslag. - Veelzijdig: Geschikt voor het schoonmaken van matten, tapijten en kleden.

Een Klassieker in Schoonmaakartikelen

De Sorbo Mattenklopper is een tijdloze klassieker in de wereld van schoonmaakartikelen. Het is een traditioneel hulpmiddel dat al generaties lang wordt gebruikt voor het grondig schoonmaken van matten, tapijten en kleden.


Natuurlijk en Duurzaam

De mattenklopper is gemaakt van natuurlijk en duurzaam rotan. Dit materiaal is niet alleen sterk en duurzaam, maar geeft de mattenklopper ook een aantrekkelijke uitstraling.


Comfortabel en Handig

De Sorbo Mattenklopper is ontworpen voor comfort en gebruiksgemak. De mattenklopper ligt prettig in de hand en is voorzien van een handig ophanghaakje, zodat je het eenvoudig kunt opbergen wanneer het niet in gebruik is.


Specificaties

- Materiaal: Rotan - Aantal stuks: 1 - Kleur: Natuurlijk rotan - Comfort: Ligt fijn in de hand - Extra: Voorzien van een handig ophanghaakje - Gebruik: Voor het schoonmaken van matten, tapijten en kleden - Veelzijdigheid: Geschikt voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik - Duurzaamheid: Gemaakt van duurzaam en natuurlijk rotan - Pluspunt: Haalt meer vuil uit matten en kleden dan een stofzuiger.

Specificaties

  • Merk: Sorbo
  • EAN: 8710201004302

Reviews

Gesponsorde producten