Talen Tools – Bats – Maat 00 – Gehard staal – Essenhouten steel – 110 cm

3802712
33.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools – Bats – Maat 00 – Gehard staal – Essenhouten steel – 110 cm
33.99
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 30.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met deze bats van Talen Tools ben jij goed voorbereid op je schepwerkzaamheden als hovenier, tuinier of stratenmaker. De sterke essenhouten steel is gewaxt, waardoor het hout wordt beschermd tegen weersinvloeden en vuil. Bovendien blijft de natuurlijke houtlook langer behouden en zorgt de wax voor een comfortabelere ligging in de hand. Met de T-greep zet je extra kracht tijdens het scheppen en graven en hou jij de controle over de situatie. Het werkblad is gemaakt van gehard staal. Hoewel de transparante coating beschermt tegen vuil en vocht, raden wij aan om na gebruik het werkblad af te borstelen en droog te maken.

Welk werkblad past bij welke grondsoort?
Hoe breder het werkblad, hoe lichter de grondsoort mag zijn. Andersom geldt dit ook; hoe smaller het werkblad, hoe zwaarder de grondsoort mag zijn. Deze uitvoering van Talen Tools beschikt over maat 00. Maat 00 is een gemiddelde maat, waarbij je dus een bats in de tuincollectie hebt waarmee je met meerdere grondsoorten uit de voeten kunt. Wanneer je vaak en langdurig met zwaardere grondsoorten werkt, is het goed om te beseffen dat een smaller en Excellent werkblad beter werkt. Voor lichte grondsoorten kun je een breder werkblad overwegen, om meer grond tegelijkertijd te verplaatsen.   

Relatief lange steel van deze bats
Deze uitvoering is uitgerust met een essenhouten steel van 110 centimeter. Het geeft personen tussen de 175 en 190 centimeter de mogelijkheid om comfortabel te beginnen aan schep- en graafwerk. Het uitgangspunt bij het bepalen van de juiste steellengte is het comfort voor de rug en schouders. Een te lange steel laat schouders overstrekken, een te korte steel geeft knieën niet de ruimte om te buigen. Gebruik als hulpmiddel de hoogte van je broekriem. Wanneer de T-greep tot aan de broekriem komt, sluit de steellengte over het algemeen aan bij je lichaamslengte. TIP: behandel het werkblad regelmatig met olie of teflonspray om zo nog langer te genieten van de originele staat.    

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bats van gehard staal

• Bats allround inzetbaar
• Werkblad van gehard staal
• Met sterke gewaxte essenhouten steel

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448264020
  • Afmeting (cm): 130x22x10 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten