Travelhawk Kofferslot - TSA Reisslot - Cijferslot - Cijferslot Hangslot - 3 Cijferig - 3 stuks - Zwart

4413752
19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Donkersstuff
1 Ster
Travelhawk Kofferslot - TSA Reisslot - Cijferslot - Cijferslot Hangslot - 3 Cijferig - 3 stuks - Zwart
19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het TSA gecertificeerde kofferslot van Travelhawk zorgt ervoor dat iedere reiziger zonder zorgen het vliegtuig in kan. Het 3-cijferige kofferslot is gemaakt van stevig zink (alloy), is 7,9cm lang (in slot) en 9 cm lang (niet in slot). Maak het slot gemakkelijk vast aan je koffer, tas, locker of andere opbergspullen, hierdoor ben je verzekerd van een zorgeloze reis.

Stevig en draagbaar slot

De Travelhawk koffersloten zijn speciaal ontworpen om zo licht, maar ook zo stevig mogelijk te zijn. Hierdoor kunnen wij een extreem goede beveiliging van uw spullen verzekeren. Het slot is gemaakt van verzwaard zink en gehard staal, de kabel is gemaakt van zink (alloy) waardoor de kabel zeer flexibel is. Een must-have voor iedere reiziger, laat met een gerust hart je spullen veilig achter.

Multifunctioneel

Het Travelhawk kofferslot is uiteraard niet alleen te gebruiken voor koffers of om te reizen, er zijn veel verschillende toepassingen mogelijk, denk aan het gebruik van kluisjes (sportschool, werk of op school), hekwerk, garage en nog vele andere mogelijkheden. Door het gebruik van verzwaard staal en andere stevige materialen is dit slot erg betrouwbaar.

TSA Erkend

TSA staat voor Transport Security Administration. Dit is een veiligheidsinstantie die in 2001 is opgericht door het Amerikaanse ministerie om extra veiligheid te bieden tijdens vliegreizen. Dit gebeurt door naast de reguliere scan extra controle uit te oefenen door de koffer met de hand te controleren. Een TSA slot is voorzien van een speciaal TSA logo (zie afbeelding) zodat de veiligheidsinstanties de koffer direct herkennen en de koffer kunnen openen met een speciale loper zonder de koffer te beschadigen. Met een TSA slot voorkom je dus dat je je koffer beschadigd op de bagageband terugziet. Nadat ze de koffer hebben gecontroleerd sluit de veiligheidsdienst de koffer weer af en zijn je spullen weer veilig afgesloten door middel van het cijferslot. Ook luchthavens in Canada, Israël, Japan, Finland en Australië zijn TSA aangesloten en steeds meer landen sluiten zich aan bij deze veiligheidsinstantie.

Verpakkingsinhoud

 • Travelhawk kofferslot (3x)
 • Handleiding (1x)
 • Productspecificaties

  • Merk: Travelhawk
  • EAN: 8720634572316

  Beoordelingen

  Gesponsorde producten