Verstelbare yoga split trainer / Benen spagaat beenspreider

3901574
27.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelstore
4,6 Sterren
Verstelbare yoga split trainer / Benen spagaat beenspreider
27.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze beenspreider is een ideaal middel om je benen mee te rekken en dus onmisbaar voor de serieuze vechtsportbeoefenaar, balletdanser, yogaliefhebber en danser. Of gewoon iedereen die er belang aan hecht om een flexibel lichaam te krijgen of te behouden. Deze beenspreider zal ervoor gaan zorgen dat je eenvoudiger een split of spagaat bereikt in een korte tijd en eenvoudiger hoger kan schoppen. Flexibiliteit en snelheid zullen omhoog gaan! Deze beenspreider is erg duurzaam gemaakt en verstelbaar naar maten die je lenigheid vordert. De met foam bedekte uiteinde zorgt ervoor dat je comfortabel kan rekken. De beenspreider is zeer compact op te bergen, wanneer je het apparaat niet gebruikt. Het is wel aangeraden om rustig te beginnen en met kleine stappen vooruit te gaan, om blessures te voorkomen.

APPARARAAT OM DE BENEN TE STRETSCHEN MET VELE TOEPASSINGEN - het stretchapparaat is een uitstekend en uiterst nuttig apparaat dat zowel bij vechtsporten als bij ballet-, dans-, en yogatraining met succes kan worden gebruikt.

VOOR IEDEREEN - een apparaat voor het strekken van spieren is een item dat nuttig zal zijn voor zowel beginners als gevorderden.

GEMAKKELIJK OP TE SLAAN - het stretchapparaat is zeer eenvoudig op te bergen. In opgevouwen toestand wordt het aanzienlijk kleiner, zodat het niet veel ruimte in beslag neemt en praktisch overal past. Zo is het gemakkelijk mee te nemen in de sporttas.

6 LENGTE NIVEAU’S - het stretchapparaat heeft maar liefst 6 standen om elke arm apart per gewenste lengte in te stellen, daardoor te gebruiken door kinderen en volwassenen.

COMFORTABEL - het apparaat heeft speciale handgrepen voor handen en voeten, die zorgen voor een hoog gebruikscomfort en stabiliteit van de uitgevoerde oefeningen.

REKBAARHEID TOT 180° - met de beenspreider bereik je een rek tot meer dan 180°. Het stretchapparaat is perfect geschikt om thuis, in de sportschool of in een ballet- of vechtsportschool te gebruiken.

Eventueel extra optie om te gebruiken met een band rondom de middel voor handsfree gebruik, maar deze band is NIET bijgesloten.

SPECIFICATIE

  • materiaal: roestvrij staal + schuim
  • voor beginners en gevorderden
  • gemakkelijk op te bergen
  • 6 lengte niveaus om de 3 armen aan te passen: korte arm op 42- 47- 52- 57- 61.5
  • lange armen op 58-82-86.5-91.5- 96-101-106 cm
  • ingeklapte afmetingen: 12 x 87 x 7 cm
  • gewicht: 1.286 kg.

EEN APPARAAT VOOR SPAGAAT EN SPLIT - EEN GOED CADEAU IDEE

Als je een sportieve geliefde een cadeau wilt geven waar ze blij mee zullen zijn, geef hem/haar dan een stretching apparaat. Met behulp van dit apparaat zullen zij hun vaardigheden met betrekking tot vechtsporten, dans, ballet of yoga kunnen ontwikkelen. De onbetwiste voordelen van het apparaat voor het strekken van de spieren zijn het gebruiksgemak en de mogelijkheid om het apparaat na het sporten op te vouwen.

POSITIEVE EIGENSCHAPPEN / VOORDELEN VAN STRETCHEN EN/OF REKKEN

Stretchen verbetert de flexibiliteit
Door het oprekken van spieren worden ze langer en hebben ze een grotere bewegingsuitslag. Dat betekent dat je verder kunt strekken en dat zorgt voor een verbeterde flexibiliteit. Vergelijk een krampachtige ineengekrompen houding met een balletdanseres. De laatste zal zich gemakkelijker staande kunnen houden en heeft een beter coördinatievermogen.

Stretchen verbetert het postuur
Die ineengekrompen houding, die vaak bij mensen met bureauwerkzaamheden voor komt, wordt veroorzaakt door samengetrokken borst- en schouderspieren. Door ze weer op te rekken verbetert de houding en zit ‘alles weer op z’n plek’.

Stretchen verbetert de bloedsomloop
Het verbeteren van de bloedsomloop zorgt er voor dat er beter en sneller zuurstof naar de spieren kan worden vervoerd. Tevens kunnen afvalstoffen uit de spieren beter worden afgevoerd door een verbeterde bloedsomloop. Dit kan helpen tegen spierpijn, wat de volgende training en het algemeen comfort gedurende de dag verbetert.

Stretchen vermindert stress
Hoewel stress voor iedereen anders is en dit nogal een statement is, kan stretchen helpen met het ontspannen en het loslaten van negatieve emoties. Een dagelijks stretch- en/of meditatiemoment kan zorgen voor innerlijke rust en het loslaten van negatieve emoties. Maar, nogmaals, dat is voor iedereen verschillend omdat stress moeilijk te duiden is.

Het zit tussen de oren
Zoals zoveel mensen structuur en routines gebruiken om de dag door te komen kan ook stretchen een routine zijn om een training te starten en af te sluiten. De bereid zich mentaal voor terwijl hij naar het zwembad fiets, de ander loopt een kilometer hard om op te warmen. Weer een ander doet stretches om zich mentaal voor te bereiden. En dat mentale aspect werkt bij veel activiteiten. Een mentale start en einde van een training, oefening of activiteit kan ons helpen om structuur aan te brengen. Zoals je misschien na een rondje wandelen een kopje koffie drinkt om de wandeling te beëindigen kan stretchen een manier zijn om een activiteit af te sluiten.

Specificaties

  • Merk: Iso Trade
  • Garantietermijn: 3 maanden
  • EAN: 5900779938670
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS

Beoordelingen

Gesponsorde producten