Whiteboard 90x120 cm - Magnetisch / Emaille

2573035
119.18
Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OfficeTown
3 Sterren
Whiteboard 90x120 cm - Magnetisch / Emaille
119.18
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dit hoogwaardige geëmailleerde whiteboard met de afmetingen 90 x 120 cm is geschikt voor montage aan de wand. Voor bedrijven is dit whiteboard perfect tijdens vergaderingen en brainstormsessies, of om als Scrum/Agile bord te gebruiken. Daarnaast is het ideaal te gebruiken in een klaslokaal of collegezaal ter vervanging van het traditionele schoolbord. 

Emaille whiteboard kopen Smit Visual 90x120 cm

Het oppervlak van het whiteboard is geëmailleerd en dus vrijwel onmogelijk te bekrassen. Emailstaal wordt met grote zorg en onder hoge temperatuur geproduceerd, voor een zeer hoogwaardig resultaat. Dit is de hoogste kwaliteit die verkrijgbaar is, speciaal voor locaties waar het whiteboard zeer intensief gebruikt wordt. Dat maakt het bord geschikt voor dagelijks gebruik.

Het schrijfoppervlak van het geëmailleerde whiteboard kan gemakkelijk beschreven worden met whiteboard makers. Deze aantekeningen kunnen gewist worden met behulp van een speciale wisser, droge microvezeldoek of wegwerp wisser doekjes. Deze producten kun je vinden tussen onze accessoires. Op het geëmailleerde oppervlak zit een levenslange garantie (bij normaal gebruik met geschikte schrijf accessoires volgens de richtlijnen). 

Whiteboard magnetisch emaille Smit Visual 90x120 cm

? Afmetingen: 90 x 120 cm
? Dikte: 12 mm
? Schrijf oppervlak: Geëmailleerd staal
? Geschikt voor zeer intensief gebruik
? Kleur: Wit
? Beschrijfbaar: 1-Zijde
? Montage: wandmontage
? Krasvast: Ja
? Magnetisch: Ja

Whiteboard Smit Visual emaille 90x120 cm

Omdat het whiteboard magneethoudend is kun je er met magneetjes notities of foto's aan ophangen. Je kunt dit bord dus als whiteboard en magneetboard gebruiken. Dit Whiteboard is geschikt voor zeer intensief gebruik, op scholen, kantoor en natuurlijk ook thuis.

Het whiteboard kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Al het montage materiaal voor de wandmontage van dit whiteboard wordt meegeleverd. De aluminium randafwerking geeft het board een luxe uitstraling. Aan de onderzijde van het whiteboard zit een 30 cm lange pennenbak om whiteboard markers en een uitwisborstel in te leggen.

Productspecificaties

  • Merk: Smit Visual
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8712752023566
  • Afmeting (cm): 120x90 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten