Spuiplein Breskens

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag Gesloten
Spuiplein Breskens
Spuiplein 57
4511 AP Breskens
Nu gesloten
Route
Spuiplein Breskens
Spuiplein 57
4511 AP Breskens
Nu gesloten
Route

Service in deze winkel

  • Iedere zondag open
  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Walstraat 144
4381 GT Vlissingen
Nu gesloten
Gildeweg 6
4383 NK Vlissingen
Nu gesloten
Mortiereboulevard 36
4336 RA Middelburg
Nu gesloten
Alvarezlaan 76 - 78
4536 BD Terneuzen
Nu gesloten

Over Blokker Spuiplein Breskens

Bij Blokker Spuiplein Breskens vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Breskens (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels