Van Swinderenstraat Balk

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag Gesloten
Van Swinderenstraat Balk
Van Swinderenstraat 43
8561 AR Balk
Vandaag open tot 18:00
Route
Van Swinderenstraat Balk
Van Swinderenstraat 43
8561 AR Balk
Vandaag open tot 18:00
Route

Service in deze winkel

  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Sud Workum

12.9 km
Sud 20
8711 CV Workum
Vandaag open tot 18:00
Oosterdijk 73
8601 BS Sneek
Vandaag open tot 18:00
Midstraat 115
8501 AJ Joure
Vandaag open tot 18:00
Appelmarkt 5
8701 KH Bolsward
Nu gesloten

Over Blokker Van Swinderenstraat Balk

Bij Blokker Van Swinderenstraat Balk vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Balk (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels