Spoorsingel Beverwijk

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag -
Pinkstermaandag 20 mei -
Spoorsingel Beverwijk
Spoorsingel 17
1947 LA Beverwijk
Nu gesloten
Route
Spoorsingel Beverwijk
Spoorsingel 17
1947 LA Beverwijk
Nu gesloten
Route

Service in deze winkel

  • Iedere zondag open
  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Van Coevenhovenstraat 33
1961 NW Heemskerk
Nu gesloten
Lange Nieuwstraat 435
1971 GD Ijmuiden
Nu gesloten
Galle promenade 26
1991 PR Velserbroek
Nu gesloten
Zuiderhoofdstraat 129
1561 AK Krommenie
Nu gesloten

Over Blokker Spoorsingel Beverwijk

Bij Blokker Spoorsingel Beverwijk vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Beverwijk (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels