Westerstraat Enkhuizen

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag Gesloten
Pinksterzondag 19 mei Gesloten
Pinkstermaandag 20 mei Gesloten
Westerstraat Enkhuizen
Westerstraat 87
1601 AD Enkhuizen
Nu gesloten
Route
Westerstraat Enkhuizen
Westerstraat 87
1601 AD Enkhuizen
Nu gesloten
Route

Service in deze winkel

  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

De middend 20
1611 KW Bovenkarspel
Nu gesloten
Betje Wolffplein 164 - 167
1628 NK Hoorn
Nu gesloten
De Huesmolen 150
1625 HX Hoorn
Nu gesloten

Gouw Hoorn

17.2 km
Gouw 15
1621 HA Hoorn
Nu gesloten

Over Blokker Westerstraat Enkhuizen

Bij Blokker Westerstraat Enkhuizen vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Enkhuizen (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels