Gorecht-Oost Hoogezand

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag Gesloten
Gorecht-Oost Hoogezand
Gorecht-Oost 153-H
9603 AE Hoogezand
Vandaag open tot 20:00
Route
Gorecht-Oost Hoogezand
Gorecht-Oost 153-H
9603 AE Hoogezand
Vandaag open tot 20:00
Route

Service in deze winkel

  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Stationsweg 15 -D
9471 GJ Zuidlaren
Vandaag open tot 18:00
Veenlustpassage 14
9641 MK Veendam
Vandaag open tot 18:00
Rijksstraatweg 179
9752 BE Haren
Vandaag open tot 20:00
Verlengde hereweg 91
9721 AH Groningen
Vandaag open tot 20:00

Over Blokker Gorecht-Oost Hoogezand

Bij Blokker Gorecht-Oost Hoogezand vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Hoogezand (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels