Voorstraat Kollum

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag Gesloten
Voorstraat Kollum
Voorstraat 110
9291 CN Kollum
Nu gesloten
Route
Voorstraat Kollum
Voorstraat 110
9291 CN Kollum
Nu gesloten
Route

Service in deze winkel

  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

De kolk 32
9231 CX Surhuisterveen
Nu gesloten
Grote Breedstraat 28
9101 KJ Dokkum
Nu gesloten
Schoolstraat 64
9251 ED Burgum
Nu gesloten
Zuiderbuurt 51
9203 CV Drachten
Nu gesloten

Over Blokker Voorstraat Kollum

Bij Blokker Voorstraat Kollum vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Kollum (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels