Kerkstraat Leerdam

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag Gesloten
Koningsdag 27 april -
Hemelvaartsdag 9 mei Gesloten
Pinksterzondag 19 mei Gesloten
Pinkstermaandag 20 mei Gesloten
Kerkstraat Leerdam
Kerkstraat 44 - 46
4141 AX Leerdam
Nu gesloten
Route
Kerkstraat Leerdam
Kerkstraat 44 - 46
4141 AX Leerdam
Nu gesloten
Route

Service in deze winkel

  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Piazza center 64
4204 BS Gorinchem
Nu gesloten
Voorstraat 81
4132 AP Vianen
Nu gesloten
Markt 39
4101 BW Culemborg
Nu gesloten
Kerkstraat 42
4191 AB Geldermalsen
Nu gesloten

Over Blokker Kerkstraat Leerdam

Bij Blokker Kerkstraat Leerdam vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Leerdam (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels