Mortiereboulevard Middelburg

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag -
Pinksterzondag 19 mei Gesloten
Pinkstermaandag 20 mei -
Mortiereboulevard Middelburg
Mortiereboulevard 36
4336 RA Middelburg
Nu gesloten
Route
Mortiereboulevard Middelburg
Mortiereboulevard 36
4336 RA Middelburg
Nu gesloten
Route

Service in deze winkel

  • Iedere zondag open
  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Gildeweg 6
4383 NK Vlissingen
Nu gesloten
Walstraat 144
4381 GT Vlissingen
Nu gesloten
Spuiplein 57
4511 AP Breskens
Nu gesloten
Braillestraat 9
4461 HC Goes
Nu gesloten

Over Blokker Mortiereboulevard Middelburg

Bij Blokker Mortiereboulevard Middelburg vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Middelburg (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels