Streksingel Rotterdam

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag -
Koningsdag 27 april -
Streksingel Rotterdam
Streksingel 135 - 137
3054 HE Rotterdam
Nu gesloten
Route
Streksingel Rotterdam
Streksingel 135 - 137
3054 HE Rotterdam
Nu gesloten
Route

Service in deze winkel

  • Iedere zondag open
  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

De Kruin 2
2661 DJ Bergschenhoek
Nu gesloten
Lusthofstraat 124
3061 WJ Rotterdam
Nu gesloten
Hesseplaats 32 - 46
3068 EA Rotterdam
Nu gesloten
Watermanweg 321 -B
3067 GA Rotterdam
Nu gesloten

Over Blokker Streksingel Rotterdam

Bij Blokker Streksingel Rotterdam vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Rotterdam (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels