Lange kerkstraat Schiedam

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag -
Koningsdag 27 april -
Hemelvaartsdag 9 mei -
Pinksterzondag 19 mei Gesloten
Pinkstermaandag 20 mei -
Lange kerkstraat Schiedam
Lange kerkstraat 36
3111 NP Schiedam
Nu gesloten
Route
Lange kerkstraat Schiedam
Lange kerkstraat 36
3111 NP Schiedam
Nu gesloten
Route

Service in deze winkel

  • Iedere zondag open
  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Mathenesserplein 81
3022 LD Rotterdam
Nu gesloten
De loper 6
3136 CN Vlaardingen
Nu gesloten
Veerplein 26
3131 CN Vlaardingen
Nu gesloten
Oude binnenweg 36
3012 JE Rotterdam
Nu gesloten

Over Blokker Lange kerkstraat Schiedam

Bij Blokker Lange kerkstraat Schiedam vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Schiedam (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels