Hoofdstraat Obergum Winsum

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag Gesloten
Koningsdag 27 april -
Hemelvaartsdag 9 mei Gesloten
Pinksterzondag 19 mei Gesloten
Pinkstermaandag 20 mei Gesloten
Hoofdstraat Obergum Winsum
Hoofdstraat Obergum 28
9951 AH Winsum
Nu gesloten
Route
Hoofdstraat Obergum Winsum
Hoofdstraat Obergum 28
9951 AH Winsum
Nu gesloten
Route

Service in deze winkel

  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Dierenriemstraat 238
9742 AN Groningen
Nu gesloten
Kajuit 272
9733 CT Groningen
Nu gesloten
Verlengde hereweg 91
9721 AH Groningen
Nu gesloten
Rijksstraatweg 179
9752 BE Haren
Nu gesloten

Over Blokker Hoofdstraat Obergum Winsum

Bij Blokker Hoofdstraat Obergum Winsum vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Winsum (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels