Smidstraat Zelhem

Openingstijden
maandag -
dinsdag -
woensdag -
donderdag -
vrijdag -
zaterdag -
zondag Gesloten
Smidstraat Zelhem
Smidstraat 10
7021 AC Zelhem
Vandaag open tot 17:00
Route
Smidstraat Zelhem
Smidstraat 10
7021 AC Zelhem
Vandaag open tot 17:00
Route

Service in deze winkel

  • Afhalen in deze winkel is mogelijk

Blokker winkels bij jou in de buurt

Catharinastraat 21
7001 BZ Doetinchem
Vandaag open tot 17:00
Kerkstraat 18
7071 WZ Ulft
Vandaag open tot 17:00
Meipoortstraat 19
6981 DH Doesburg
Vandaag open tot 17:00
Nieuwmarkt 57
7131 LJ Lichtenvoorde
Vandaag open tot 17:00

Over Blokker Smidstraat Zelhem

Bij Blokker Smidstraat Zelhem vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen.

Onze uitgebreide collectie koken en tafelen die bestaat uit onder andere gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook keukenapparaten voor dagelijks gebruik zijn bij ons onmisbaar. Denk hierbij aan onder andere koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen.

Voor je dagelijkse- of wekelijkse schoonmaakbeurt in huis ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod huishoudelijke apparaten, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ook vind je bij ons schoonmaak- en huishoudproducten, denk hierbij aan dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers.

Daarnaast hebben we een breed assortiment aan producten die helpen het huis opgeruimd te houden. Denk hierbij aan prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen.

Kom dus naar onze winkel in Zelhem (of één van onze andere winkels) en laat je adviseren door onze medewerkers. Zij helpen je graag bij het maken van een keuze! Bestel je liever online? Laat je producten dan thuis bezorgen of haal het (gratis) op in één van onze winkels