2 in 1 Bluetooth Receiver & Transmitter - BT 5.0 - Incl. 3.5MM AUX - Bluetooth Ontvanger - Bluetooth Audio Receiver

4474208
27.95 23.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
2 in 1 Bluetooth Receiver & Transmitter - BT 5.0 - Incl. 3.5MM AUX - Bluetooth Ontvanger - Bluetooth Audio Receiver
27.95 23.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het is tijd om draadloos van muziek te genieten! Of het nu gaat om audio-apparaten voor thuis of autoradio's, de Gadgetplace Bluetooth 5.0-transmitter kan de ideale compagnon zijn voor je muzikale reis. Koppel je apparaat snel en gemakkelijk en geniet onderweg van draadloze muziek.

Geniet van draadloos streamen & ontvangen

Deze Bluetooth-adapter kan via de 3,5 mm AUX-adapter worden aangesloten op niet-Bluetooth-autoradiosystemen, stereo-installaties voor thuis, luidsprekers, bedrade koptelefoons etc. uitgerust met een Bluetooth 5.0-chip voor stabiele verbinding / snelle overdracht / breed signaalbereik. Koppel hem gewoon met je telefoon en begin naar je favoriete muziek te luisteren!

Handsfree bellen en navigeren

Een ingebouwde microfoon en een "MFB"-knop (Multifunction button) maken het makkelijk om oproepen te beantwoorden / opnieuw te kiezen / op te hangen / te weigeren of om handsfree te bellen. De Bluetooth transmitter ondersteunt het uitzenden van spraakmeldingen van navigatie-apps. Onderweg op je telefoon kijken is dus niet meer nodig!

2 apparaten of smartphones te verbinden

De draagbare Bluetooth-stereoadapter kan met 2 apparaten tegelijk worden gekoppeld. Hiermee geniet je van je muziek en hoef je je nooit zorgen te maken dat je een oproep mist. Eenmaal gekoppeld, maakt de BT receiver automatisch opnieuw verbinding met uw laatst gekoppelde Bluetooth-apparaten, zolang deze zich binnen het draadloze bereik bevinden.

Intelligente ruisonderdrukkingstechnologie

Met de nieuwste CVC8.0-ruisonderdrukking en digitale signaalprocessor (DSP) -technologieën, die echo kunnen elimineren en opdringerig achtergrondgeluid (zoals wind, verkeer of drukte) kunnen blokkeren, ben je ervan verzekerd altijd een kristalhelder geluid te hebben.

Tot 16 uur batterijduur

De werktijd van deze aux Bluetooth receiver is tot 16 uur bij het bellen of muziek afspelen. Het duurt slechts 2,5 uur om het apparaat volledig op te laden met behulp van een Type-C snellaadkabel (meegeleverd). Bovendien kan deze Bluetooth-muziekadapter tijdens het opladen worden gebruikt, wat erg handig is.

Productspecificaties

  • Merk: Gadgetplace
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720256611677
  • Kabellengte (cm): 0
  • Kleur: Zwart
  • Werkt op batterijen: Ja
  • Batterij capaciteit (mAh): 500
  • Bluetooth: Ja
  • Oplaadtijd (in uren): 2.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten