2BEHOME Aroma diffuser 550ML met Afstandsbediening + 2 Gratis etherische olie - Lichte houtlook - 7 LED kleuren

3873339
32.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,2 Sterren
2BEHOME Aroma diffuser 550ML met Afstandsbediening + 2 Gratis etherische olie - Lichte houtlook - 7 LED kleuren
32.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een Aroma Diffuser om heerlijke geuren te verspreiden en de lucht in jouw huis te bevochtigen? Met deze 550 ML Diffuser van 2BEHOME ben jij verzekerd van de beste kwaliteit en creëer je een heerlijke ontspannen sfeer. De twee gratis meegeleverde etherische oliën zijn bovendien ook geschikt voor aromatherapie. Deze diffuser met afstandsbediening is muisstil en uitgerust met vier verschillende standen voor optimaal gebruikscomfort. Bestel nu en geniet van een heerlijke ontspannen sfeer in jouw leefomgeving!


Aroma Diffuser en Luchtbevochtiger

Deze aromatische luchtbevochtiger van 2BEHOME helpt bij het zuiveren en bevochtigen van de lucht in uw huis of kantoor. Door enkele druppels (etherische) olie toe te voegen aan het water creëer je een heerlijke geur in elke ruimte tot wel 30 m2! Daarnaast kan de diffuser ook worden gebruikt zonder olie om de lucht te bevochtigen. Met een vochtigere lucht kunnen lichamelijke klachten, zoals huidirritatie of droge hoest worden voorkomen.


Diffuser met afstandsbediening en 7 verschillende kleuren LED- verlichting

Deze “houtlook” diffuser wordt geleverd met een handige afstandsbediening. Hiermee kun je op afstand de gehele diffuser bedienen. De luchtbevochtiger is tevens uitgerust met 7 verschillende kleuren LED- verlichting. Elke kleur heeft zelfs twee verschillende lichtopties (zwak en helder). Hierdoor zit er altijd een kleur bij die past bij jouw voorkeur. Dankzij deze Moodlights is de diffuser ook handig om te gebruiken als nachtlamp!


Vier timer standen en veilige auto-stop functie

Deze aroma diffuser is uitgerust met vier verschillende timer standen. Het is hierdoor mogelijk om de diffuser in te stellen op 1 uur/3 uur/6 uur of Non-stop aromatische verneveling. Hierdoor kun je helemaal zelf bepalen hoelang je de diffuser wilt gebruiken. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de verneveling continue of met tussenpauzes aan te zetten. De diffuser beschikt tevens over een brandveilige auto-stop functie. Als het water met olie in het reservoir op is zal de diffuser binnen enkele seconden automatisch uitschakelen. Dit maakt deze diffuser extra veilig!


Geleverd met twee gratis flesjes 100% etherische oliën

Bij deze aroma diffuser worden twee gratis flesjes 100% etherische oliën meegeleverd in de geuren Lavendel en Vanille. Deze geuren verspreiden zich heerlijk door de hele ruimte. De geur lavendel draagt onder andere bij aan een rustgevende omgeving en een betere nachtrust. De vanille olie staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Dit maakt deze olie naast zijn heerlijke geur effectief tegen bijvoorbeeld huidinfecties en irritaties!


CE en RoHS gecertificeerd

Deze aroma diffuser beschikt over alle CE en RoHS certificaten die vereist zijn voor de Europese markt. Hiermee haal je gegarandeerd de beste kwaliteit in huis en voorkom jij het risico op brandgevaar! Wij adviseren wel om de diffuser wekelijks schoon te maken om de levensduur te verlengen en zo de kwaliteit te behouden.



Jouw voordelen

Zowel te gebruiken als Aroma Diffuser, luchtbevochtiger en nachtlamp

Deze set wordt geleverd met twee gratis etherische oliën: Vanille en Lavendel

Inclusief handige afstandsbediening en “Easy-push” knoppen

Vier verschillende timerstanden en eigen keuze in sterkte van de verneveling

Muisstil tot max 25db voor optimaal comfort in elke ruimte

Zeven verschillende lichtstanden met keuze tussen zwak en helder licht

Met 550 ML inhoud geniet je van urenlange verneveling

Elegante houtlook verkrijgbaar in lichte en donkere variant

CE en RoHS gecertificeerd

Energiezuinige aroma diffuser met verbruik van maximaal 15,6 Watt (0,0156 kWh) per uur


Verpakkingsinhoud:

  • Aroma Diffuser (1x)
  • Maatbeker (1x)
  • Witte Stekker (1x)
  • Engelstalige Handleiding (1x)
  • Olie (2x): 1x Vanille en 1x Lavendel


De duurzaamheid van 2BEHOME

De 2BEHOME Aroma Diffuser en het verpakkingsmateriaal zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. We denken graag mee over de wereld van morgen.


1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze 2BEHOME diffuser. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!


Wil je ook van deze voordelen genieten? Plaats dan nu deze aroma diffuser in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van 2BEHOME!

Specificaties

  • Merk: 2BEHOME
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8719327652718
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Afstandsbediening: Ja
  • Inhoud waterreservoir (liter): 550
  • Geluidsniveau (db): 24
  • Automatische uitschakeling: Ja
  • Kleur: Beige
  • Afmeting (cm): 30x17x16 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten