2L Home en Garden vuurschaal rond zwart Deluxe Ø60x17 cm

2L Home en Garden vuurschaal rond zwart Deluxe Ø60x17 cm
2L Home en Garden vuurschaal rond zwart Deluxe Ø60x17 cm
Bekijk video(s)
1724962
95.00
Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Schaduwdoekplaza
2.92 Sterren
  • De levertijd is 1 werkdag.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De 2L Home en Garden vuurschaal heeft een luxe uitstraling. De vuurschaal is voorzien van een zwarte coating en past perfect in de moderne en industriële tuin. De ruime vuurschaal biedt voldoende plek voor grote blokken hout en geeft een aangename warmte. De vuurschaal is perfect ook voor de wat kleinere tuin. Wil je toch een grotere vuurschaal? Dan hebben wij ook nog deze vuurschaal met een afmeting van Ø80x27 cm.


Eigenschappen van deze vuurschaal
Afmeting: Ø60x17 cm Materiaal: staal Kleur: zwart
De 2L Home en Garden vuurschaal veilig gebruiken

Een vuurschaal geeft enorm veel sfeer in je tuin, maar omdat je met open vuur te maken hebt is voorzichtigheid geboden. Houd rekening met deze punten wanneer je een avondje op deze moderne ronde vuurschaal gaat stoken.

Zorg voor een goede stookplaats. Dit betekent: een ondergrond die niet brandbaar is, geen laaghangende takken boven de haard en een plek die goed te verlaten is Gebruik NOOIT lampenolie, spiritus, benzine of lampenolie om het vuur op te stoken! Vuur blijft zeer onvoorspelbaar en moeilijk te controleren. Door het gebruik van een van deze middelen kan het vuur flink uitslaan Houd rekening met de windrichting Stook alleen met droog hout. Wanneer je vochtig hout gebruikt, kan het gaan roken Pas op met nylon-dekentjes of kleding. Plastic vezels zijn ontvlambaar! En dat is niet het enige nadeel. Zo gauw deze stoffen verbranden smelten ze vast aan de huid. Het is dus af te raden om met deze stoffen rond het vuur te gaan zitten Vuur blijft altijd onvoorstelbaar. Let daarom goed op dat het hout in de vuurschaal wel echt gedoofd is wanneer je het vuur verlaat

Specificaties

  • Merk: 2L Home & Garden
  • Merk: 2L Home & Garden
  • EAN: 8715593095563
  • Materiaal: Staal

Reviews

Gesponsorde producten