4 Seasons Aprilla/Locarno ronde tuinset - Ø130 cm.

4411143
2719.00
Je kunt 543 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 543 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Aprilla/Locarno ronde tuinset - Ø130 cm.
2719.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Aprilla/Locarno ronde tuinset - Ø130 cm.

Ga voor een stoere en toch verfijnde look met de Locarno/Aprilla tuinset van 4 Seasons Outdoor. De antraciete kleur van deze tuinset geeft een stoer tintje. Dit terwijl de het preciese patroon van het wicker en de ronde vorm iets zachts geven. Een unieke combinatie die in verschillende tuinstijlen past! Door de actieve zit van deze tuinstoel ben je verzekerd van een comfortabele avond. Met deze 5-delige tuinset in jouw tuin, weet je zeker dat je de show steelt. Dan is het alleen de vraag wie er allemaal mee eet! Bestel deze tuinset direct online. Liever eerst even proefzitten? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom!

Eigenschappen Aprilla dining tuinstoel

De 4 Seasons Aprilla tuinstoel heeft een stevig frame van RVS (Roest Vast Staal). Voor extra bescherming is het frame behandeld met een matte coating welke kras- en stootvast is. Dit zorgt voor optimale weerbestendigheid zodat er nauwelijks tot geen onderhoud nodig is. Het zitgedeelte van de Aprilla tuinstoel is bekleed met Hularo wicker. Dit vlechtwerkdraad staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en wordt met de hand gevlochten om zo de kwaliteit te waarborgen. Het vlechtwerkdraad kan niet verkleuren, scheuren of breken. Er wordt dan ook maar liefst 10 jaar garantie gegeven op dit materiaal. Net als RVS is ook dit materiaal nagenoeg onderhoudsvrij. Wel adviseren we om indien nodig het vlechtwerkdraad schoon te maken. Bijvoorbeeld wanneer er vogelpoep of rottende bladeren op het wicker terecht is gekomen. Met de kussens van de 4 Seasons Aprilla dining tuinstoel ben je verzekerd van optimaal zitcomfort. De kussens zijn uitgevoerd in een licht grijze kleur en matchen perfect bij het antracietkleurige frame. De kussens zijn weerbestendig , zodat je ze gewoon in de stoel kunt laten liggen. Let er wel op dat er geen vogelpoep of bladeren op de kussens blijft liggen. Dit kan namelijk de stof aantasten en nare vlekken veroorzaken. Mochten de kussens vies zijn geworden dan kun je de hoezen wassen op 30 graden, zonder wasmiddel toe te voegen.

Eigenschappen van de Locarno tuintafel van 4 Seasons Outdoor

De Locarno tuintafel van 4 Seasons Outdoor bestaat uit RVS en HPL. Twee materialen die beide erg onderhoudsvriendelijk zijn. RVS staat bekend om zijn roestwerende eigenschappen. Het is ook nog eens erg sterk en duurzaam. Het HPL is een kunststof dat door middel van hoge druk wordt gevormd. Door deze druk kan er geen UV-straling in doordringen en heeft het weer geen effect. Het grootste voordeel is dat het vuilvast is, heel erg hygiënisch en onderhoudsvriendelijk dus! Deze tafel wordt ongemonteerd geleverd. Met de gebruiksaanwijzing heb je hem met een fluitje van een cent in elkaar staan! 

Deze set bestaat uit: 

4x Aprilla tuinstoel
1x Locarno tuintafel ø130 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097335067000
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: MDF
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten