4 Seasons Aprilla/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

4411146
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Aprilla/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

Zoek jij de perfecte balans tussen verijfnd en industrieel? Dan zit je met de Aprilla/Montana tuinset van 4 Seasons helemaal goed! Deze tuintafel geeft deze set een echt industrieel tintje, waarbij de tuinstoelen die zachte balans geven. De zachte grijze kleur in combinatie met het donkere antraciet geeft een prachtige combinatie! Ook voldoet deze combinatie volledig aan de laatste tuintrends. Het tafeblad heeft namelijk een Deens ovale vorm. Dit ligt net tussen een rechtoek en een ovaal in. Zo heb jij de ruimte van een rechtoekige tafel en de organische uitstraling van een ovale! Vind jij deze set ook zo schitterend? Bestellen kan direct online. 

Eigenschappen Aprilla dining tuinstoel

De 4 Seasons Aprilla tuinstoel heeft een stevig frame van RVS (Roest Vast Staal). Voor extra bescherming is het frame behandeld met een matte coating welke kras- en stootvast is. Dit zorgt voor optimale weerbestendigheid zodat er nauwelijks tot geen onderhoud nodig is. Het zitgedeelte van de Aprilla tuinstoel is bekleed met Hularo wicker. Dit vlechtwerkdraad staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en wordt met de hand gevlochten om zo de kwaliteit te waarborgen. Het vlechtwerkdraad kan niet verkleuren, scheuren of breken. Er wordt dan ook maar liefst 10 jaar garantie gegeven op dit materiaal. Net als RVS is ook dit materiaal nagenoeg onderhoudsvrij. Wel adviseren we om indien nodig het vlechtwerkdraad schoon te maken. Bijvoorbeeld wanneer er vogelpoep of rottende bladeren op het wicker terecht is gekomen. Met de kussens van de 4 Seasons Aprilla dining tuinstoel ben je verzekerd van optimaal zitcomfort. De kussens zijn uitgevoerd in een licht grijze kleur en matchen perfect bij het antracietkleurige frame. De kussens zijn weerbestendig , zodat je ze gewoon in de stoel kunt laten liggen. Let er wel op dat er geen vogelpoep of bladeren op de kussens blijft liggen. Dit kan namelijk de stof aantasten en nare vlekken veroorzaken. Mochten de kussens vies zijn geworden dan kun je de hoezen wassen op 30 graden, zonder wasmiddel toe te voegen.

Eigenschappen 4 Seasons tuintafel Montana

De Montana tuintafel van 4 Seasons is er in een paar verschillende uitvoeringen. Voor deze uitvoering van de tafel is een RVS onderstel in antraciete kleur gebruikt. RVS is een sterk materiaal dat niet zal gaan roesten. Hierdoor is het uitermate geschikt voor buiten gebruik! Het tafelblad is gemaakt van keramiek en heeft een uniek steenachtig motief erin zitten. Een keramiek tafelblad is perfect voor je tuintafel. Het is namelijk krasvast en het weer zal het niet verkleuren of laten vlekken. Met een afmeting van 240x103 cm. kan je met 6 personen gemakkelijk aanschuiven! 

Deze set bestaat uit: 

4x Aprilla tuinstoel
1x Montana tuintafel 240x103 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097342382318
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten