4 Seasons Bernini/Ambassador 240x100 cm. tuinset - 7 delig

3630136
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Bernini/Ambassador 240x100 cm. tuinset - 7 delig

De 4 Seasons Bernini/Ambassador tuinset is echt een eyecathcer voor in uw tuin!. Door de prachtige kwaliteits materialen is het echt een topper! Heerlijk om aan te dineren met vrienden of familie! De stoel maakt indruk door de ronde vormen en trendy kleurgebruik van het verfijnd geweven rope. Het design van de stoel wordt goed gecombineerd met het zitcomfort van de stoel, waardoor het een heerlijke stoel is. 

Eigenschappen van de Bernini stoel

Het frame van de 4 Seasons Bernini tuinstoel is gemaakt van stevig RVS. Dit materiaal heeft een lange levensduur en kan niet verroesten. Voor extra bescherming is het frame afgewerkt met een antracietkleurige coating welke kras- en stootvast is. Om het frame is het rope bevestigd. Rope is gemaakt van allemaal draden die zijn samengevoegd tot een soort touw. De kern van deze draden bestaan uit kunststof waardoor het geen vocht kan opnemen. Daarnaast is het rope materiaal Uv-bestendig en kleurvast. De comfortabele kussens die standaard meegeleverd worden zijn gemaakt van all-weather kwaliteit. Ze kunnen dus gewoon buiten blijven liggen. De kussens zijn voorzien van afritsbare hoezen die gewassen kunnen worden op 30 graden. Ideaal wanneer ze vies geworden zijn.

Eigenschappen van de Taste Ambassador tuintafel

De Ambassador tuintafel van Taste heeft een teakhouten blad. Teak hout is een harde houtsoort en daarmee perfect geschikt voor het gebruik in tuintafels. Teak hout zal na verloop van tijd gaan verkleuren en haarscheurtjes gaan vertonen. Dit is niet erg want het maakt de tafel juist nog stoerder. Mocht je de voorkeur hebben om de originele kleur te behouden van het teak hout. Dan adviseren wij om de tafel te behandelen met een protector. Deze kun je eenvoudig mee bestellen in de voordeelbundel. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. Let op dat je de teak tuintafel nooit afdekt met een hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het niet “ademen” en kunnen er lelijke vlekken ontstaan. 

Deze set bestaat uit:

6x tuinstoel
1x tuintafel

De Bernini/Ambassador tuinset wordt geleverd inclusief zit- en rugkussens. De tuinset dient u zelf te monteren.

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090308816827
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten