4 Seasons Bernini - Platinum / GI Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset

4585711
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Bernini dining tuinstoel - platinum / GI Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset

Wil jij jouw tuin naar een hoger niveau tillen? Dat kan met deze Bernini/Edison tuinset voor 4 personen. Deze tuinset past perfect in een kleinere tuin. Dit komt voornamelijk door de Edison tuintafel van Garden Impressions, die een afmeting heeft van 180x115 cm. De ovale vorm zorgt voor een gezellige uitstraling. De Bernini tuinstoelen van 4 Seasons Outdoor geven deze set een eigentijdse stijl. Het rope in combinatie met de antraciete kleur is helemaal van deze tijd. Daarnaast zijn de kussens ook nog eens all-weather, zo kan je ook nog eens onbezorgd genieten. Bestellen kan direct online! 

Eigenschappen 4 Seasons Bernini rope tuinstoel

De Taste Prego diningstoel heeft een RVS frame met daaromheen rope gespannen. RVS is een geschikte keus voor een tuinstoel omdat het niet roest en heel erg stevig is. Zo kan jij extra lang genieten van jouw stoel! Het rope is een kunststof geweven draad, dat volledig weersbestendig is! Van Taste by 4 Seasons Outdoor kan je er zeker van zijn dat zij heel veel waarde hechten aan kwaliteit. Het rope zal daardoor niet verkleuren door de zon of vieze plekjes krijgen door de regen. Dat is ook de reden dat je er 5 jaar garantie op krijgt!

Eigenschappen Garden Impressions Edison ovale tuintafel polywood 180x115 cm.

Het frame van de 4 Seasons Bernini tuinstoel is gemaakt van stevig RVS. Dit materiaal heeft een lange levensduur en kan niet verroesten. Voor extra bescherming is het frame afgewerkt met een antracietkleurige coating welke kras- en stootvast is. Om het frame is het rope bevestigd. Rope is gemaakt van allemaal draden die zijn samengevoegd tot een soort touw. De kern van deze draden bestaan uit kunststof waardoor het geen vocht kan opnemen. Daarnaast is het rope materiaal Uv-bestendig en kleurvast. De comfortabele kussens die standaard meegeleverd worden zijn gemaakt van all-weather kwaliteit. Ze kunnen dus gewoon buiten blijven liggen. De kussens zijn voorzien van afritsbare hoezen die gewassen kunnen worden op 30 graden. Ideaal wanneer ze vies geworden zijn.

Deze set bestaat uit: 

4x tuinstoel 4 Seasons Bernini tuinstoel - Platinum
1x tuintafel Edison ovaal 180 x 115 cm.

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097335513569
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten