4 Seasons Bernini Platinum/Perth 150 cm. - Ronde tuinset

3715523
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ronde tuinset met Bernini tuinstoel en Perth tuintafel

Op zoek naar een comfortabele tuinset met stijlvolle uitstraling? Dan is de Bernini tuinstoel met Perth ronde tuintafel een echte aanrader. Deze 7-delige tuinset is vervaardigd uit weersbestendige materialen en past perfect in elke tuin. De 4 Seasons Bernini diningstoel is een combinatie van ultiem comfort en chique uitstraling. Deze tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn de kussens van all-weather kwaliteit. Die kan je dus gewoon buiten laten liggen! De Perth tuintafel heeft in het midden een draaiplateau zodat iedereen overal bij kan. Heel gezellig en super makkelijk!

Eigenschappen Bernini rope tuinstoel

Het frame van de 4 Seasons Bernini tuinstoel is gemaakt van stevig RVS. Dit materiaal heeft een lange levensduur en kan niet verroesten. Voor extra bescherming is het frame afgewerkt met een antracietkleurige coating welke kras- en stootvast is. Om het frame is het rope bevestigd. Rope is gemaakt van allemaal draden die zijn samengevoegd tot een soort touw. De kern van deze draden bestaan uit kunststof waardoor het geen vocht kan opnemen. Daarnaast is het rope materiaal Uv-bestendig en kleurvast. De comfortabele kussens die standaard meegeleverd worden zijn gemaakt van all-weather kwaliteit. Ze kunnen dus gewoon buiten blijven liggen. De kussens zijn voorzien van afritsbare hoezen die gewassen kunnen worden op 30 graden. Ideaal wanneer ze vies geworden zijn.

Eigenschappen van de Perth ronde tuintafel

De poten van de Ronde tuintafel Perth hebben een kruisvorm en zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal is licht van gewicht, stevig en het materiaal kan niet gaan roesten. Dit maakt het perfect materiaal voor deze ronde tuintafel. Het tafelblad is van keramiek. Dit is een harde steensoort die gespoten is op een plaat van veiligheidsglas. Het keramiek is kras vast, hitte bestendig en UV bestendig. Kortom ideaal om te gebruiken als tafelblad. De lazy Susan, ook wel draaiplateau genoemd, wordt standaard bij de tafel geleverd. Dit plateau is draaibaar en ideaal als je met meerdere mensen aan de ronde tuintafel eet. Het doorgeven wordt met het draaiplateau een feestje.

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090312987933
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten