4 Seasons Bora/Ambassador 240x100 cm. tuinset - 7 delig

3630137
2495.00
Je kunt 499 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 499 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Bora/Ambassador 240x100 cm. tuinset - 7 delig
2495.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Bora/Ambassador 240x100 cm. tuinset - 7 delig

Ben je op zoek naar een tuinset met een fantastische uitstraling? Dan is de 4 seasons Bora/Ambassador tuinset de tuinset die je zoekt. Deze stijlvolle tuinset is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt plaats aan 6 personen. De robuuste tuintafel heeft een tafelblad van massief teak hout en een stevig onderstel van gepoedercoat aluminium. De trendy Bora tuinstoelen zijn een perfecte match bij de Ambassador tuintafel en bieden optimaal zitcomfort. De tuinstoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan dan ook jarenlang mee.

Eigenschappen van de Bora stapelstoel

Om jou ervan te garanderen dat je jarenlang plezier beleeft van de Bora tuinstoel maakt 4 Seasons alleen gebruik van hoogwaardige materialen in hun producten. Zo ook bij de Bora tuinstoel. Eigenlijk zie je het al direct, de Bora tuinstoel straalt kwaliteit uit. Met zijn stevige stalen poten, comfortabele zitting en fantastische uitstraling is de Bora tuinstoel een echte eyecatcher. De poten van de Fabrice tuinstoel zijn gemaakt van staal en voorzien van een speciale e-coating. Dit is een stevige coating die via elektronische geladen verfdeeltjes wordt aangebracht.

Eigenschappen van de Taste Ambassador tuintafel

De Ambassador tuintafel van Taste heeft een teakhouten blad. Teak hout is een harde houtsoort en daarmee perfect geschikt voor het gebruik in tuintafels. Teak hout zal na verloop van tijd gaan verkleuren en haarscheurtjes gaan vertonen. Dit is niet erg want het maakt de tafel juist nog stoerder. Mocht je de voorkeur hebben om de originele kleur te behouden van het teak hout. Dan adviseren wij om de tafel te behandelen met een protector. Deze kun je eenvoudig mee bestellen in de voordeelbundel. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. Let op dat je de teak tuintafel nooit afdekt met een hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het niet “ademen” en kunnen er lelijke vlekken ontstaan.

Deze set bestaat uit:

6x tuinstoel
1x tuintafel

De 4 Seasons Bora/Ambassador tuinset wordt ongemonteerd geleverd. De tuinset dient u zelf te monteren.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090305625682
  • Zithoogte (cm): 46.0
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Aluminium Hout Staal
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten