4 Seasons Bora/Dave teak 110 cm. tuinset 5-delig - stapelbaar

4029982
1019.00
Je kunt 203 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 203 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Bora/Dave teak 110 cm. tuinset 5-delig - stapelbaar
1019.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Bora antra/teak/Dave teak 110 cm. tuinset - 5-delig - stapelbaar

Haal het beste uit jouw tuin met onze Dave/Bora tuinset! Creëer een unieke sfeer in jouw tuin met de Dave teak tuintafel. Het stevige teakhouten tafelblad heeft een prachtig uniek patroon dat direct in het oog springt. Ronde tafels zijn helemaal in, en de Dave tuintafel is de ideale keuze voor elke tuin. De Bora tuinstoelen zijn van hoge kwaliteit, bieden uitstekend zitcomfort en hebben een mooie uitstraling. Het frame van RVS en de zitting van Rope (touw) maken de stoelen niet alleen licht, maar ook zeer stevig. En het beste van alles: de stoelen zijn stapelbaar, waardoor je ze makkelijk kunt opbergen wanneer dat nodig is. Bestel de Dave/Bora tuinset eenvoudig online en geniet van gratis thuisbezorging. 

Eigenschappen van de Bora stapelstoel

Om jou ervan te garanderen dat je jarenlang plezier beleeft van de Bora tuinstoel maakt 4 Seasons alleen gebruik van hoogwaardige materialen in hun producten. Zo ook bij de Bora tuinstoel. Eigenlijk zie je het al direct, de Bora tuinstoel straalt kwaliteit uit. Met zijn stevige stalen poten, comfortabele zitting en fantastische uitstraling is de Bora tuinstoel een echte eyecatcher. De poten van de Bora tuinstoel zijn gemaakt van staal en voorzien van een speciale e-coating. Dit is een stevige coating die via elektronische geladen verfdeeltjes wordt aangebracht. 

Eigenschappen Dave teak ronde tuintafel

Het grote voordeel van een ronde tuintafel: je hebt nooit geen ruzie over wie er aan het hoofd van de tafel zit. Ook binnenshuis zie je steeds meer ronde tafels, het geeft een soort van gezelligheid. Laat dat nu net een belangrijk onderdeel zijn als je gaat tafelen. Ook buiten wordt deze trend doorgetrokken. De Dave teak tuintafel is dan ook een echte eyecatcher in je tuin en de ideale tafel om gezellig aan te dineren. Het onderstel van de Dave ronde tuintafel is gemaakt van staal en afgewerkt met een zwarte coating. Het tafelblad van de Dave ronde tuintafel is gemaakt van teakhout. Teak is een tropische houtsoort en staat bekend om zijn warme uitstraling. Door de seizoenen heen zal het teakhout gaan vergrijzen en zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de ronde tuintafel. Mocht je de originele kleur van het teakhout willen behouden, dan adviseren wij om het teak te behandelen met een protector. Daarnaast is het aan te raden om het teakhout te behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt ervoor dat het teakhout water- en vuilafstotend wordt.  

Deze tuinset bestaat uit: 

4x 4-Seasons Bora tuinsets - Antraciet/teak
1x Dave teak ronde tuintafel - 110 cm.

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097342468418
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 46.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten