4-Seasons Bora / Lano teak 240 cm. - 7-delige stapelbare tuinset

3721628
1949.00
Je kunt 389 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 389 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4-Seasons Bora / Lano teak 240 cm. - 7-delige stapelbare tuinset
1949.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Industriële tuinset met Bora tuinstoel en Lano tuintafel 

Ben jij op zoek naar een kwalitatieve tuinset die zicht kenmerkt door een hoog zitcomfort en mooie uitstraling? Dan is deze combinatie de juiste keus voor jou! De Bora tuinstoel van 4 Seasons heeft een minimalistische uitstraling die goed past bij de industriële Lano tuintafel van Taste. De diningstoelen voor buiten hebben mooie teak details op de armleuningen, waardoor dit een perfecte match is met het teak van de buitentafel. Dit geeft deze set voor buiten een stoer randje. De Bora buitenstoelen zijn stapelbaar. Hierdoor heb je de stoelen ook zo weer opgeruimd, ideaal! Je kunt deze tuinset eenvoudig online bestellen. 

Eigenschappen van de Bora stapelstoel

Voor gegarandeerd jarenlang plezier van deze tuinstoel heeft 4 Seasons alleen kwalitatief hoogwaardige producten gebruikt. De Bora stapelstoel is een echte blikvanger. De poten van de buitenstoel zijn gemaakt van staal. Hierop is een speciale e-coating aangebracht. Deze coating zorgt ervoor dat de poten zijn antracieten kleur krijgt en stoot- en krasvast wordt. Het rope dat is gebruikt is van weersbestendig materiaal, hierdoor kan de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De armleuningen van teakhout zorgen voor een stoer detail op deze moderne stoel. Je blijft er naar kijken! De stoel is stapelbaar, waardoor je de stoelen gemakkelijk weg zet en weer tevoorschijn haalt. 

Eigenschappen van de Taste Lano buitentafel

De Lano buitentafel van Taste heeft een minimalistisch onderstel met een stevig teakhouten blad. Teakhout valt onder hardhout en daarmee uitermate geschikt voor tuinmeubelen. Het hout voelt glad aan en versplintert niet. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd zal gaan vergrijzen en barstjes zal gaan tonen. Dit is niet erg want het geeft de tafel een stoer tintje. Mocht je de originele kleur willen behouden, kan je vooraf de tafel behandelen met een teak protector. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. Een teakhouten tafel voor buiten moet de mogelijkheid behouden om te kunnen 'ademen'. Hierdoor raden wij af om de tafel af te dekken met een afdekhoes, er kunnen dan mogelijk lelijke vlekken ontstaan.

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090343480403
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 46.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten