4 Seasons Calpi / GI Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset

4585710
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Calpi dining tuinstoel - antraciet / GI Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset

Deze zomer stijlvol dineren in eigen achtertuin? Dat kan met de Calpi/Edison tuinset. Deze Calpi tuinstoelen van 4 Seasons Outdoor hebben een verfijnde detail in het rope. De kleuren zijn helemaal van deze tijd. In combinatie met de ovale Edison van Garden Impressions is het plaatje helemaal compleet. Door de afmeting van 180x115 kan je met gemak met je gezin aanschuiven. Of natuurlijk met vrienden. Maak van jouw tuin, jouw moment. Bestellen kan direct online.

Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Calpi dining stoel

Het frame van de Calpi tuinstoel is gemaakt van RVS. RVS wordt vaak gebruikt omdat het een lange levensduur heeft en onderhoudsvrij is. Je wilt natuurlijk onbezorgd en lang kunnen genieten van jouw nieuwe tuinmeubel! Om het RVS frame zit touw geknoopt. Het touw zorgt voor een unieke uitstraling en is helemaal volgens de laatste tuintrends. Het unieke patroon geeft een exclusieve look aan deze Calpi stoel! De kussens in het licht grijs steken mooi af bij het donkere antraciet. De kussens zijn lekker zacht, waardoor je er lekker in wegzakt. Toch heb je een actieve zit. Dit komt door de rechte rug. De meegeleverde kussens zijn weersbestendig, geen zorgen dus wanneer er regen voorspeld wordt! We raden wel aan om de kussens op te bergen in bijvoorbeeld een opbergbox of schuur wanneer deze langere tijd niet worden gebruikt. 

Eigenschappen Garden Impressions Edison ovale tuintafel polywood 180x115 cm.

Het frame van de 4 Seasons Bernini tuinstoel is gemaakt van stevig RVS. Dit materiaal heeft een lange levensduur en kan niet verroesten. Voor extra bescherming is het frame afgewerkt met een antracietkleurige coating welke kras- en stootvast is. Om het frame is het rope bevestigd. Rope is gemaakt van allemaal draden die zijn samengevoegd tot een soort touw. De kern van deze draden bestaan uit kunststof waardoor het geen vocht kan opnemen. Daarnaast is het rope materiaal Uv-bestendig en kleurvast. De comfortabele kussens die standaard meegeleverd worden zijn gemaakt van all-weather kwaliteit. Ze kunnen dus gewoon buiten blijven liggen. De kussens zijn voorzien van afritsbare hoezen die gewassen kunnen worden op 30 graden. Ideaal wanneer ze vies geworden zijn.

Deze set bestaat uit: 

4x tuinstoel 4 Seasons Calpi - Antraciet
1x tuintafel Edison ovaal 180 x 115 cm.

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097327445434
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten