4 Seasons Cottage/Rome brown 240 cm. tuinset – 7-delig

3736772
3189.00
Je kunt 637 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 637 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Cottage/Rome brown 240 cm. tuinset – 7-delig
3189.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Teak houten tuinset met Cottage diningstoel en Rome tafel  

Ben jij op zoek naar een comfortabele retro tuinset die mooi in je tuin staat? Dan hoef je niet verder te zoeken! De Rome tuintafel is gemaakt van teakhout en heeft een robuuste uitstraling. In deze tuinset is de tuintafel Rome als set samengesteld met de Cottage wicker tuinstoel van 4 Seasons. Het vintage van de stoelen in combinatie met het stoere van de tuintafel geeft een prachtige combinatie. Door de meegeleverde kussens bij de Cottage tuinstoelen ben je de hele tijd verzekerd van een prettige zitplaats. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je gasten wel comfortabel zitten. 

Eigenschappen 4 Seasons Cottage tuinstoel

Het design van de 4 Seasons Cottage tuinstoel heeft veel weg van de gevlochten riet stoelen van vroeger. Het rotan van vroeger is vervangen door kunststof Hularo wicker. Hularo wicker wordt gezien als de hoogste kwaliteit in kunststof draden ter wereld. Je krijgt hierdoor 10 jaar garantie op het vlechtwerk bij deze stoelen. Het frame van deze stoel is gemaakt van RVS. Roest vrij staal heeft een lange levensduur en is onderhoudsvrij. Hierdoor een geschikte keus voor jouw tuinmeubelen! De meegeleverde kussens zijn uiterst comfortabel en hebben afritsbare hoezen. Mochten de kussenhoezen vies zijn geworden kan je ze eenvoudig uitwassen op een wasprogramma van 30 graden. 

Eigenschappen Rome teakhouten tuintafel

De teakhouten tuintafel Rome heeft een stoer uiterlijk. Teakhout valt onder de categorie hardhout door de hoge vezeldichtheid. Het hout voelt hierdoor glad en splintert niet. Een eigenschap van teakhout is dat de tafel zal gaan vergrijzen in de buitenlucht. De grijze gloed ontstaat door verschillende weersinvloeden. Door dit natuurlijke proces zullen er ook barstjes en haarscheurtjes in de tafel ontstaan. Dit zal geen afbreuk doen aan de kwaliteit van je tafel! Mocht je langer willen genieten van de originele kleur, kan je de tafel het beste behandelen met een teak protector. Je kunt ook een teak shield gebruiken om de tafel vuil- en waterafstotend te maken. Let op het is af te raden om de tafel af te dekken met een afdekhoes. Hiermee ontneem je de mogelijkheid van de tafel om te ademen en kunnen er lelijke vlekken ontstaan. 

Deze set bestaat uit:

6x tuinstoel 4 Seasons Cottage
1x tuintafel Rome 240 x 99 cm. - Natural Brown

Deze set wordt geleverd inclusief zit- en rugkussens.

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090317440402
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten