4 Seasons Cottage tuinstoel + Taste Alto tuintafel 240x100 cm.

3803114
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Cottage tuinstoel met Alto tuintafel

Op zoek naar een robuust tuinset? De Cottage tuinstoelen in combinatie met de Alto tuintafel zorgen voor een landelijke en stoere uitstraling. De tuinstoelen hebben een opvallend design en combineren perfect bij de Taste Alto tuintafel. De Cottage tuinstoelen worden geleverd met een rug en zitkussen en zorgen dus voor optimaal zitcomfort. De Taste Alto tuintafel heeft een lengte van 240 cm. en biedt voldoende ruimte voor 6 personen. Het is eventueel mogelijk om een extra stoel aan de kopse kanten van de tafel te plaatsen zodat je met totaal 8 personen aan kunt schuiven. Geniet van een heerlijk diner aan deze prachtige tuinset.

Taste Alto tuintafel eigenschappen

De robuuste Taste Alto tuintafel heeft een lengte van 240 cm. en een breedte van 100 cm. Het robuuste tafelblad rust op het stevige aluminium onderstel. Het onderstel loopt als het ware door in het tafelblad hierdoor valt het frame extra op waardoor de tafel een unieke uitstraling krijgt. Het aluminium onderstel zorgt ervoor dat de tafel redelijk makkelijk te verplaatsen is. Wel zo handig als je de tafel wilt verplaatsen. Het massieve tafelblad is gemaakt van teakhout. Teakhout is een harde houtsoort die na verloop van tijd een grijzige gloed krijgt. Ook kunnen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en geeft de Alto tuintafel een nog stoerdere uitstraling. Belangrijk om te weten is dat dit geen afbreuk doet aan de kwaliteit van de tuintafel. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is.

4 Seasons Cottage tuinstoel eigenschappen

Het design van de 4 Seasons Cottage tuinstoel heeft een gevlochten kuip van Hularo wicker. Dit is een kunststof draad welke bekend staat om zijn goede kwaliteit. Er zit dan ook maar liefst 10 jaar garantie op. De gevlochten kuip is op het RVS onderstel bevestigd welke voorzien is van een beschermende poedercoating. De combinatie van deze onderhoudsarme materialen zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van de 4 Seasons Cottage tuinstoel.

Deze tuinset bestaat uit:

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 7435103539523
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten