4 Seasons Cottage tuinstoel + Taste Basso tuintafel 240x100 cm.

3721615
3669.00
Je kunt 733 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 733 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Cottage tuinstoel + Taste Basso tuintafel 240x100 cm.
3669.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Cottage tuinset met Taste Basso tuintafel

Stijlvol tuinset waaraan je heerlijk kunt lunchen of dineren. De ruime Basso tuintafel van 240 x 100 cm. zorgt ervoor dat je genoeg lekkers kwijt kunt op tafel. Deze tuinset van 4 Seasons is uitgerust met 6 Cottage dining tuinstoelen welke perfect matchen bij de tuintafel. Wanneer er te weinig plaats is kun je er ook voor kiezen om een extra stoel te plaatsen aan de kopse kanten van de tafel. Zo kan iedereen gezellig aanschuiven!

Eigenschappen 4 Seasons Cottage tuinstoel

De 4 Seasons Cottage is een comfortabele tuinstoel met een unieke uitstraling. De zitkuip van de stoel doet denken aan een riet gevlochten zitkuip van vroeger. Voordeel van nu is dat de zitkuip gemaakt is van kunststof draden die in elkaar gevlochten zijn. Deze draden worden ook wel Hularo wicker genoemd en staan bekend om hun goede kwaliteit. Er zit dan ook maar liefst 10 jaar garantie op het Hularo wicker. De zitkuip is bevestig aan een RVS onderstel die voorzien is van een beschermende poedercoating. RVS is een zeer sterk materiaal en zorgt dus voor een stevige basis voor de Cottage tuinstoel. Om het af te maken wordt de Cottage tuinstoel geleverd met comfortabele zit en rug kussens. Deze kussens zijn voorzien van afritsbare hoezen zodat ze uitgewassen kunnen worden.

Eigenschappen Taste Basso tuintafel

Het eerste wat opvalt aan de Taste Basso tuintafel is het frame. Het frame heeft een unieke vormgeving en is gemaakt van aluminium. Op dit aluminium is een poedercoating aangebracht zodat deze extra beschermd wordt. Het tafelblad van de Basso tuintafel is gemaakt van massief teakhout. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd een grijzige gloed krijgt. Ook kunnen er kleine barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken, dit doet namelijk niet af aan de kwaliteit van de tuintafel. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. In combinatie met het aluminium frame geeft dit de Basso tuintafel een industriële uitstraling. De Taste Basso tuintafel heeft een lengte van 240 cm. en een breedte van 100 cm.

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 7435135772769
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten