4 Seasons Iconic/Mindo stoel-bank loungeset - 5-delig

Omschrijving

Iconic/Mindo stoel-bank loungeset - 5-delig

Wil jij een loungeset die als eyecatcher in je tuin staat met een hoog zitcomfort? Dan is deze Iconic loungeset van 4 Seasons met Mindo loungetafels perfect voor jou! De Iconic loungeset heeft een unieke vormgeving met brede poten en brede kussens. Door de royaal gevulde kussens weet je zeker dat jij heerlijk zal zitten! Bij deze loungeset krijg je er twee Mindo koffietafels bij. Door de verschillende afmetingen geeft dit een speels effect. De tafels zijn licht van gewicht waardoor je ze eenvoudig verplaats naar een plaats waar jij ze hebben wilt. Met deze loungeset weet je zeker dat je ultiem kunt genieten in je eigen tuin! Wil jij dat ook zo graag? Bestel dan direct online! 

Eigenschappen van de Iconic loungeset

Groot, groter, enorm! Dat is de beste manier om deze loungestoel Iconic van 4 Seasons te omschrijven! De loungeset is voorzien van dik aluminium, waardoor hij extra stevig is. Op de loungeset liggen extra dikke loungekussens, die overheerlijk zitten als u erin ploft. Het zitkussen loopt af van extreem dik naar minder dik. En hierdoor voelt hij als gegoten! Oftewel echt een fantastische loungeset! Naast een mooie uitstraling is het natuurlijk ook belangrijk dat de loungeset stevig is. Bij de 4 Seasons Iconic is er daarom gekozen voor een super sterk aluminium frame. Dit materiaal kan niet verroesten en heeft weinig onderhoud nodig. Voor extra bescherming is het aluminium behandeld met een poedercoating in de kleur antraciet. Deze coating zorgt ervoor dat het frame van de 4 Seasons Outdoor Iconic loungestoel kras- en stootvast is. 

All weather kussens

Deze zijn namelijk van all-weather kwaliteit en kunnen gewoon buiten blijven liggen. Dankzij de speciale stof welke vuil- en waterafstotend is hoef je niet meer naar binnen te rennen met al je kussens. Ondanks dat de kussens van all-weather kwaliteit zijn adviseren we wel om de kussens in de winterperiode op te bergen. Hierdoor wordt de levensduur verlengd en blijven de kussens langer mooi. 

Eigenschappen Mindo koffietafels rond

De Mindo loungetafels zijn gemaakt van aluminium en teakhout. Het aluminium is gekozen zodat deze tafels licht van gewicht zijn en ze niet gaan roesten. Het teakhout zorgt voor een warme uitstraling. Doordat de tafels twee verschillende afmetingen hebben geeft dit al een speelse look. Je kunt de tafels bij elkaar plaatsen, of juist uit elkaar. De keus is aan jou! Het frame voor deze Mindo loungetafels is uitgevoerd in antracieten kleur, hierdoor past het perfect bij deze Empire loungeset. Houdt er rekening mee dat teakhout de eigenschap heeft om door de weersinvloeden te gaan verkleuren. Het hout zal een grijzere kleur krijgen. Als je huidige kleur van het hout langer wilt behouden kan je het tafelblad behandelen met een teak protector. Door middel van een teak shield bescherm je het hout tegen vuil en water. 

Deze set bestaat uit:

1x 4 Seasons Iconic 3-zits loungebank
2x 4 Seasons Iconic loungestoel
1x Mindo loungetafel Ø 78 cm.
1x Mindo loungetafel Ø 58 cm.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • EAN: 6090315810801
  • Zithoogte (cm): 48.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 215x95 (LxB)
  • Geschikt voor aantal personen: 5

Beoordelingen

Gesponsorde producten