4 Seasons Meteoro/Velora cream - hoekbank loungeset 7-delig

4489921
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Meteoro/Velora loungeset 7-delig

Zoek jij een loungeset voor ontspanning en als eyecatcher? Dan is de Meteoro/Velora loungeset de ideale keuze! Deze Meteoro loungebank is modulair, wat inhoudt dat je de bank naar wens kunt opstellen. Dit geeft jou dé mogelijkheid om jouw ideale opstelling te creëren. Daarbij krijg je 3 prachtige Velora koffietafels. Met elk een andere afmeting krijgt je loungehoek een unieke en speelse uitstraling. De tafels zijn licht van gewicht dus je zet ze gemakkelijk neer waar jij ze nodig hebt! Deze loungebank heeft heerlijke volle kussens, zodat jij echt kan wegdromen in deze set. Bestellen kan direct online. 

Eigenschappen 4 Seasons Meteoro loungeset

De Meteoro loungeset 4-delig van 4 Seasons Outdoor biedt een perfecte mix van comfort en stijl voor je buitenruimte. Deze set, bestaande uit een linker 2-zits bank, een rechter 2-zits bank, een middenelement en een hoekelement, biedt ruimte aan 6 personen. Het neutrale kleurenpalet maakt het eenvoudig te combineren met diverse loungetafels. Het hoge zitcomfort wordt gegarandeerd door de extra dikke kussens van ± 20 cm en de textileen bespanning onder de kussens. De loungekussens hebben afritsbare hoezen gemaakt van kleurvaste, comfortabele, en wasbare Olefin stof, waardoor onderhoud een fluitje van een cent is. 4 Seasons Outdoor staat bekend om hoogwaardige designmeubelen, en de Meteoro loungeset vormt geen uitzondering, met duurzame materialen en een innovatief ontwerp dat jou eindeloos laat genieten van de zon in stijl.

Eigenschappen Velora koffietafels

De Velora koffietafels zorgen ervoor dat jouw tuin gelijk anders aanvoelt. Deze koffietafels zijn gemaakt in de kleur 'cream' en worden geleverd in 3 verschillende afmetingen. Het net geen witte aluminium geeft een frisse uitstraling. De massieve onderkant van de tafels zorgt juist voor een moderne look. In de massieve onderkant zit een split, die voor een unieke uitstraling zorgt. Doordat ervoor aluminium is gekozen als materiaal, zijn deze tafels licht van gewicht. Zo verplaats je ze gemakkelijk door de tuin heen. Dankzij de verschillende afmetingen maak je een speels effect. Het biedt ook de mogelijkheid om met verschillende opstellingen te spelen.  

Deze set bestaat uit: 

1x 2-zits bank links
1x 2-zits bank rechts
1x Hoekelement
1x Middenelement
3x Velora koffietafel - cream

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097346877858
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 325x250x80 (LxBxH)
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten