4 Seasons Outdoor Calpi/Basso 240x100 cm. tuinset - 7 delig

3933021
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4SO Calpi/Taste Basso 240x100 cm. tuinset - 7-delig

Op zoek naar een tuinset met een stoere, stijlvolle en moderne uitstraling? Deze Calpi/Basso tuinset heeft het allemaal! De Calpi tuinstoelen hebben een eigentijds design. Door het gebruik van rope in een uniek design zijn deze tuinstoelen helemaal van deze tijd. De meegeleverde kussens zijn weerbestendig en zorgen voor een heerlijke zit! De Basso tuintafel van Taste maakt het plaatje helemaal af. De unieke tafelpoten in antraciete kleur passen mooi bij de tuinstoelen. Het tafelblad van teakhout zorgt voor een natuurlijk geheel dat een warme sfeer uitstraalt. Met een lengte van 240 cm. kan je met gemak met 6 personen plaatsnemen! Wat zet jij op tafel voor je gasten of gezin? Bestellen kan direct online! 

Eigenschappen Calpi tuinstoel 

Het frame van de Calpi tuinstoel is gemaakt van RVS. RVS wordt vaak gebruikt omdat het een lange levensduur heeft en onderhoudsvrij is. Je wilt natuurlijk onbezorgd en lang kunnen genieten van jouw nieuwe tuinmeubel! Om het RVS frame zit touw geknoopt. Het touw zorgt voor een unieke uitstraling en is helemaal volgens de laatste tuintrends. Het unieke patroon geeft een exclusieve look aan deze Calpi stoel! De kussens in het licht grijs steken mooi af bij het donkere antraciet. De kussens zijn lekker zacht, waardoor je er lekker in wegzakt. Toch heb je een actieve zit. Dit komt door de rechte rug. De meegeleverde kussens zijn weersbestendig, geen zorgen dus wanneer er regen voorspeld wordt! We raden wel aan om de kussens op te bergen in bijvoorbeeld een opbergbox of schuur wanneer deze langere tijd niet worden gebruikt. 

Eigenschappen van de Basso tuintafel

De Taste Basso tafel is 240 cm. lang. Dit zorgt ervoor dat je met minstens 6 personen aan de tafel kunt dineren. Heb je een groot gezelschap dan is het ook mogelijk om nog 2 extra stoelen aan de kopse kanten van de Basso tafel te zetten. Om dit permanent te doen is niet erg verstandig. De unieke poten, die tussen een u poot en een v poot zitten, zijn met 2 stoelen op de kopse kant niet meer zichtbaar. En dat is natuurlijk zonde. De poten zijn gemaakt van staal en hebben een antraciet coating. Op de Taste Basso tafel wordt 5 jaar garantie gegeven. Dit garandeert u ervan dat u met de Basso tuintafel 240 cm. absolute topkwaliteit in uw tuin haalt.

Deze set bestaat uit:

6x 4 Seasons Calpi tuinstoel
1x Taste Basso 240x100 cm. tuintafel

De Calpi/Basso tuinset wordt geleverd inclusief zitkussens. De tuinset wordt ongemonteerd geleverd.

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090313152194
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten