4 Seasons Puccini/Prado Ellips ovale tuinset Teakhout - 7-delig

3895980
4589.00
Je kunt 917 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 917 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Puccini/Prado Ellips ovale tuinset Teakhout - 7-delig
4589.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Puccini/Prado Ellips ovale tuinset Teakhout - 7-delig

Wil jij een tuinset met unieke uitstraling en heb je zitcomfort hoog in het vaandel staan? Dan is deze Puccini/Prado Ellips tuinset voor 6 personen perfect voor jou! Het geheel heeft een rustige en natuurlijke uitstraling door de zandkleur van de stoelen en de volledige houten tuintafel. De Puccini tuinstoelen hebben een handgeweven touwpatroon in prachtige kleur. Deze kleur zie je ook terug in het RVS frame. Dit gaat perfect met het teakhout van de Prado Ellips tuintafel van Taste. Doordat het frame van deze tafel ook van hout is geeft dit een prachtige landelijke uitstraling. De ovale vorm zorgt voor een modern tintje, samen met het design van de stoelen. Een plaatje om naar te kijken en door de meegeleverde zit- en rugkussens heerlijk om in te zitten! Zie jij jezelf al plaats nemen? Bestellen kan direct online! 

Eigenschappen Puccini diningstoel voor buiten

Deze prachtige Puccini tuinstoel van 4 Seasons Outdoor laat veel creativiteit zien. De latte kleur van deze stoelen zorgt voor een heel unieke uitstraling. Het RVS frame van deze stoel heeft een matte coating in deze kleur gekregen. Deze coating zorgt voor optimale weerbestendigheid zodat er nauwelijks tot geen onderhoud nodig is. Het rope heeft dezelfde kleur, zodat het een mooi geheel vormt samen. De ronde draden die gebruikt worden zijn voorzien van een kunststof kern. Het omhulsel van het touw wordt gemaakt van een weerbestendige stof, het voelt zacht aan en is waterafstotend, Uv-bestendig en kleurvast. Zo weet je zeker dat jij jarenlang kunt genieten van jouw Puccini tuinstoel! De kussen hebben een hoes van Olefin, een kleurvaste stof die Uv-bestendig is en waterafstotend. De kussens kunnen dus gewoon tegen een regenbuitje. Mochten ze vies zijn geworden, kan je ze makkelijk wassen op 30 graden middels de rits in de hoes. 

Materialen van de Taste Prado Ellips

Deze hele tafel is gemaakt van teakhout. Teakhout is een harde houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Hierdoor voelt het hout glad aan en splintert het niet. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd verkleurt. Door verschillende weersinvloeden zal het hout een grijze gloed krijgen. Ook zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de teakhouten tafel. Om het teakhout water- en vuilafstotend te maken raden wij aan om de tafel te behandelen met een teak shield. Let op dat je de tuintafel nooit afdekt met een beschermhoes. Wanneer het hout afgesloten wordt kan het niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Deze tuinset bestaat uit:

6x 4 Seasons Outdoor Puccini dining tuinstoel
1x Taste Prado Ellips tuintafel teakhout - 240x115 cm.

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090311351315
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten