4 Seasons Sempre/Taste Prado Ellips tuinset - 7-delig

3953106
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Sempre/Taste Prado teak Ellips 240x115 cm. tuinset - 7-delig

Wil jij dineren in stijl en comfort? Dat kan met deze Sempre/Prado tuinset! Deze Prado Ellips tuintafel van Taste heeft een ovaal blad en is volledig gemaakt van teakhout. Het onderstel staat kruislings in elkaar met daar bovenop het unieke ovale tafelblad. Dat is zeker een blikvanger in je tuin! De Sempre tuinstoelen van 4 Seasons zorgen voor stijlvolle aanvulling. Het grijs van het rope en de kussen past perfect bij het teakhout. De zit- en rugkussens zijn ook nog eens weerbestendig. Dat zorgt toch voor een extra geruststelling wanneer er regen voorspeld wordt. Deze tuinset is geschikt voor 6 personen, met wie schuif jij aan? Bestellen kan direct online! 

Eigenschappen 4 Seasons Sempre tuinstoel

De Sempre tuinstoel van 4 Seasons valt direct op door de luxe uitstraling. Deze stoel heeft een prachtige afwerking van rope. Een materiaal dat helemaal voldoet aan de laatste tuintrends. De stoel is voorzien van de stof Olefin. Een weerbestendige stof, waardoor jouw nieuwe stoel tegen een buitje kan! Het prachtige teakhout van de stoelpoten geeft een extra chique uitstraling aan deze stoel. Deze stoel zorgt langere tijd voor optimaal zitcomfort, dus hou jij die lange en gezellige barbecue wel vol! 

Materialen van de Taste Prado Ellips

Deze hele tafel is gemaakt van teakhout. Teakhout is een harde houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Hierdoor voelt het hout glad aan en splintert het niet. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd verkleurt. Door verschillende weersinvloeden zal het hout een grijzige gloed krijgen. Ook zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de teakhouten tafel. Om het teakhout water- en vuilafstotend te maken raden wij aan om de tafel te behandelen met een teak shield. Let op dat je de tuintafel nooit afdekt met een beschermhoes. Wanneer het hout afgesloten wordt kan het niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Deze set bestaat uit: 

6x 4 Seasons Sempre tuinstoel
1x Taste Prado Ellips tuintafel ovaal - 240x115 cm. - teak onderstel

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090300248282
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten