4 Seasons Sempre/Taste Prado teak 160 cm. - Ronde tuinset

3953104
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Sempre/Taste Prado teak 160 cm. - Ronde tuinset

Wil jij graag een tuinset die luxe uitstraalt en zorgt voor optimaal comfort? Dan zit je met deze tuinset helemaal goed! De Sempre tuinstoelen van 4 Seasons zijn helemaal van deze tijd met de combinatie van rope en teakhout. De grijze weerbestendige kussens geven een luxueus gevoel aan deze stoel. Doordat de kussens tegen een regenbuitje kunnen, scheelt dat kopzorgen! De prado tuintafel van Taste is volledig gemaakt van teakhout. Hierdoor straalt deze tuinset warmte uit. Door de doorsnede van 160 cm. kan je met gemak met 6 personen aanschuiven. Met wie schuif jij aan? Bestellen kan direct online! 

Eigenschappen 4 Seasons Sempre tuinstoel

De Sempre tuinstoel van 4 Seasons val direct op door de luxe uitstraling. Deze stoel heeft een prachtige afwerking van rope. Een materiaal dat helemaal voldoet aan de laatste tuintrends. De stoel is voorzien van de stof Olefin. Een weerbestendige stof, waardoor jouw nieuwe stoel tegen een buitje kan! Het prachtige teakhout van de stoelpoten geeft een extra chique uitstraling aan deze stoel. Deze stoel zorgt langere tijd voor optimaal zitcomfort, dus hou jij die lange en gezellige barbecue wel vol! 

Eigenschappen van de Taste Prado tuintafel

De Prado tuintafel van Taste heeft een teakhouten blad. Teak hout is een harde houtsoort en daarmee perfect geschikt voor het gebruik in tuintafels. Teak hout zal na verloop van tijd gaan verkleuren en haarscheurtjes gaan vertonen. Dit is niet erg want het maakt de tafel juist nog stoerder. Mocht je de voorkeur hebben om de originele kleur te behouden van het teak hout. Dan adviseren wij om de tafel te behandelen met een protector. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. Let op dat je de teak tuintafel nooit afdekt met een hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het niet “ademen” en kunnen er lelijke vlekken ontstaan. 

Deze set bestaat uit:

6x tuinstoel 4 Seasons Sempre
1x tuintafel Prado Ø160 cm. teakhout

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090312522530
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten