4SO Puccini/Prado 160 cm. ronde tuinset Teakhout - 7-delig

3895984
4089.00
Je kunt 817 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 817 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4SO Puccini/Prado 160 cm. ronde tuinset Teakhout - 7-delig
4089.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Puccini/ Prado 160 cm. ronde tuinset Teakhout - 7-delig

Wil jij landelijk combineren met modern? Dan is deze Puccini/Prado tuinset de perfecte keus voor jou! De Puccini tuinstoelen zijn naast heel comfortabel, een prachtplaatje om te zien. Deze stoelen hebben een hand geweven touwpatroon wat een unieke effect geeft aan deze stoel. Doordat het frame en het touw beide in het zandkleurig zijn, past dit perfect bij de volledige houten Prado tuintafel. Door de gekruiste poten heeft deze tafel ook zeker de wow-factor! Door de doorsnede van 160 cm. kan je gemakkelijk 6 personen van een zitplaats voorzien. Perfect voor een groot gezin! Bestellen kan direct online. 

Eigenschappen Puccini diningstoel voor buiten

Deze prachtige Puccini tuinstoel van 4 Seasons Outdoor laat veel creativiteit zien. De latte kleur van deze stoelen zorgt voor een heel unieke uitstraling. Het RVS frame van deze stoel heeft een matte coating in deze kleur gekregen. Deze coating zorgt voor optimale weerbestendigheid zodat er nauwelijks tot geen onderhoud nodig is. Het rope heeft dezelfde kleur, zodat het een mooi geheel vormt samen. De ronde draden die gebruikt worden zijn voorzien van een kunststof kern. Het omhulsel van het touw wordt gemaakt van een weerbestendige stof, het voelt zacht aan en is waterafstotend, Uv-bestendig en kleurvast. Zo weet je zeker dat jij jarenlang kunt genieten van jouw Puccini tuinstoel! De kussen hebben een hoes van Olefin, een kleurvaste stof die Uv-bestendig is en waterafstotend. De kussens kunnen dus gewoon tegen een regenbuitje. Mochten ze vies zijn geworden, kan je ze makkelijk wassen op 30 graden middels de rits in de hoes. 

Eigenschappen van de Taste Prado tuintafel

De Prado tuintafel van Taste heeft een teakhouten blad. Teak hout is een harde houtsoort en daarmee perfect geschikt voor het gebruik in tuintafels. Teak hout zal na verloop van tijd gaan verkleuren en haarscheurtjes gaan vertonen. Dit is niet erg want het maakt de tafel juist nog stoerder. Mocht je de voorkeur hebben om de originele kleur te behouden van het teak hout. Dan adviseren wij om de tafel te behandelen met een protector. Deze kun je eenvoudig mee bestellen in de voordeelbundel. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. Let op dat je de teak tuintafel nooit afdekt met een hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het niet “ademen” en kunnen er lelijke vlekken ontstaan. 

Deze tuinset bestaat uit:

6x 4 Seasons Outdoor Puccini dining tuinstoel
1x Taste Prado Ø 160 cm. ronde tuintafel teakhout - 240x115 cm.

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090342839820
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten