Aigostar 10BA6 - LED Nachtlampje met Bewegingssensor - Nacht Lamp Babykamer - Dag en Nacht Sensor - USB Oplaadbaar - Wit

3933463
15.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Aigostar
4,5 Sterren
Aigostar 10BA6 - LED Nachtlampje met Bewegingssensor - Nacht Lamp Babykamer - Dag en Nacht Sensor - USB Oplaadbaar - Wit
15.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze eenvoudige nachtlampjes hebben een rond ontwerp en een energiezuinige LED. Ze creëren in elke kamer een rustgevende verlichting. Dankzij hun vermogen om licht waar te nemen, gaan ze 's nachts aan en in de ochtend uit, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken bij het navigeren door hun slaapkamers, trappenhuizen, gangen en andere plekken tijdens de donkere uren.

Bewegingssensor

Wanneer iemand bij schemering het detectiebereik (3,5m) betreedt, gaat het nachtlampje automatisch branden. Na ongeveer 20 seconden, zodra er geen beweging wordt gedetecteerd binnen het detectiebereik, wordt het automatisch uitgeschakeld. De detectiehoek is 100°.

USB-opladen

Het product wordt geleverd met een USB-oplaadkabel, die eenvoudig kan worden opgeladen met een nabijgelegen USB-adapter, USB-stopcontact, powerbank of computer.

Energiebesparing

In vergelijking met traditionele lampen is het stroomverbruik van deze nachtlamp erg laag, slechts 0,5W. Deze nachtlamp heeft geen installatie nodig en kan altijd en overal worden gebruikt, wat handig en milieuvriendelijk is. Opmerking: Dompel de lamp niet onder in water en gebruik hem niet in een natte omgeving.

Oriënterend Licht

Het nachtlampje helpt om uw handen vrij te houden, bespaart u de moeite van het zoeken naar schakelaars in het donker, voorkomt vallen 's nachts en geeft u echte gemoedsrust.

Meerdere toepassingen

Het nachtlampje heeft drie manieren van gebruik: op een tafelblad, ophangen en handmatig. Voldoet aan de behoeften van verschillende scènes, geschikt voor slaapkamers, kinderkamers, badkamers, gangen, trappen, kasten en andere plaatsen.

Productspecificaties

  • Merk: Aigostar
  • EAN: 8433325220570
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Fitting: Geïntegreerde LED
  • Lichtopbrengst Lumen: 18
  • Vorm: Rond
  • Vermogen (Watt): 0.5
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 12x12x12 (ØxLxB)
  • Diameter (cm): 12.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten