Aigostar 10GT0 - 144 LED - Solar Buitenlamp- Afstandsbediening - LED Schijnwerper - Dimbaar - Timer - IP65 - 200W

3759090
36.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Aigostar
4,5 Sterren
Aigostar 10GT0 - 144 LED - Solar Buitenlamp- Afstandsbediening - LED Schijnwerper - Dimbaar - Timer - IP65 - 200W
36.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Aigostar Solar LED schijnwerpers worden volledig door het meegeleverde zonnepaneel voorzien van stroom. Met 144 ledlampen op zonne-energie met een detectie- en verlichtingshoek van 90 graden, wordt veel meer verlichtingsbereik afgedekt en een super heldere lichtsterkte voor een breed gebied geboden. Hierdoor kun je de schijnwerper overal monteren en het paneel in de zon plaatsen.

Apart zonnepaneel

De zonnepaneel van Aigostar kan zwak licht opladen en omzetten in een hoog rendement, hij kan tot 25% van de zonne-energie omzetten in elektrische energie. En ons zonnepaneel staat los van de lampbehuizing, waardoor je een groter zonnepaneel hebt, en veel meer stroom overdag kunt opslaan om langer en helderder licht 's nachts te krijgen. 20000mAh, 3,2 V oplaadbare batterij, en werkt continu voor 12 uur wanneer deze volledig opgeladen is. 50.000 uur verlichting van de schijnwerpers en een lange levensduur van de batterij, zodat je de solar schijnwerper niet vaak hoeft te wisselen.

Afstandsbediening & Automatisch aan/uit

Deze LED schijnwerper zal elke avond dankzij de schemerschakelaar stand vanzelf aanspringen en kan zo ingesteld worden dat hij na 3, 5 of 8 uur vanzelf uit gaat. Je kunt de solar lampen automatisch aan/uit zetten en je kunt op 100% helder of 50% helder instellen. Extra handig is dat er ook een afstandsbediening mee wordt geleverd, waarmee je de brandtijd van de lamp naar wens kunt instellen.

IP65 & IK08 Beschermingsklasse

De Aigostar schijnwerper is gemaakt van duurzaam materiaal en de beschermingsgraad is IK08. Je hoeft je geen zorgen te maken over transportschade. De waterdichte kwaliteit is IP65. Bij regen, sneeuw, zonlicht, wind, hitte of koude werkt de schijnwerper normaal. Perfect voor tuin, terras, parkeerplaats, kelder, dek, schuur, gazon, enz.

Eenvoudig te plaatsen

Uitgerust met schroef en draad, je hebt geen extra kabelaansluiting nodig, en je kunt de LED solar schijnwerper monteren op een plaats met direct zonlicht. Je kunt de beugel 350 graden aanpassen voor een maximale verlichtingstijd. De schijnwerper kan worden gedemonteerd, is gemakkelijk te recyclen en milieuvriendelijk.

ProductInformatie

144 LED-lampen

20000 mAh accu

Makkelijk te installeren

IP65 Waterdicht

Arbeidstijd: 10-12 uur

Detectieafstand: 3-4 m

Detectiehoek: 90 graden

Zonnepaneel: 20W monokristallijn silicium zonnepaneel

Productspecificaties

  • Merk: Aigostar
  • EAN: 8433325283759
  • Zonne-energie: Ja
  • Fitting: Geïntegreerde LED
  • Lichtkleur: Koud wit
  • Lichtopbrengst Lumen: 2000
  • Inclusief lichtbron: Ja
  • Vermogen (Watt): 200.0
  • Kleur: Grijs
  • Afmeting (cm): 35x2,2x35 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten