Aigostar kruimelzuiger snoerloos - Draadloos - Auto - Hand Stofzuiger met USB - 33GO3 - 70W

3,5 Sterren
2 beoordelingen

Omschrijving

De Aigostar handstofzuiger is een must-have voor het reinigen van auto's. Deze draadloze stofzuiger weegt slechts 480 g, is een lichtgewicht en is compact om te hanteren. Uitgerust met 2200mAh Li-ion batterij, het opladen duurt ongeveer 3-4 uur, de stofzuiger kan worden gebruikt ongeveer 20 minuten maximaal, dat is efficiënt genoeg voor de dagelijkse reiniging. De auto mini-stofzuiger kan niet alleen in de auto worden gebruikt, maar ook in de slaapkamer, het kantoor, de keuken en voor het haar van huisdieren. Niet zomaar een kleine stofzuiger. De draadloze reiniger is draagbaar en licht om mee te manoeuvreren, bevestig hem met een 3-in-1 spleetmondstuk, zodat hij bij elke gewenste reinigingsplek kan bereiken. De stofbeker kan worden gewassen, zodat deze daarna weer gebruikt kan worden.

  1. Draadloze bediening, meer gemak bij het schoonmaken
  2. Sterke zuigkracht voor een diepere reiniging
  3. De HEPA-filters kunnen worden gewassen en opnieuw worden gebruikt
  4. Vijf accessoires, multifunctioneel apparaat
  5. USB-laadinterface, geschikt voor verschillende scenario's
  6. Ergonomisch handvat, lichtgewicht en gemakkelijk
  7. Simpel dekselontwerp voor gemakkelijke opslag
  8. Uniek blaaspijpontwerp, geschikt voor verscheidene ruimtes

Grote zuigkracht

Deze draadloze handstofzuiger heeft een krachtige zuigkracht om haar, puin, stof en andere deeltjes op te zuigen. Het comfortabele handvat zorgt voor een goede handgreep tijdens het vasthouden.

HEPA-filtratie

De autostofzuiger is uitgerust met HEPA-filters, die fijne deeltjes filteren voor een diepe reiniging. De filtercomponenten kunnen worden gewassen en hergebruikt.

Opladen via USB

Om op te laden kan het apparaat worden aangesloten op een adapter, computer of auto. De volledige oplaadtijd is 3-4 uur.

Meerdere accessoires

Vijf accessoires, gemakkelijk elk hoekje en gaatje bereiken. Het unieke blaaspijpaccessoire kan het kleine afval en puin in de dode hoek gemakkelijk wegblazen.

Gemakkelijk opbergen

Zilvergrijze buitenkant met een dekselontwerp. Oogt mooi, waar u hem ook plaatst. Lichtgewicht en draagbaar, kan in verschillende ruimtes worden geplaatst, geschikt voor gebruik op elk moment in de auto en thuis.

Specificaties

  • Merk: Aigostar
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8433325283445
  • Geluidsniveau (db): 75
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Gebruikstijd accu (in minuten): 20
  • Oplaadtijd (in uren): 4.0
  • Geschikt voor dierenharen: Ja
  • Auto-aansluiting: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten