Ajax Mediterranean Lagoon Flowers - Allesreiniger - 1 Liter - Frisse Geur van Bloemen

4056092
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Ajax Mediterranean Lagoon Flowers - Allesreiniger - 1 Liter - Frisse Geur van Bloemen
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek de kracht van Ajax Allesreiniger Mediterranean Lagoon Flowers 1L. Deze allesreiniger is speciaal ontworpen om je huis blinkend schoon en heerlijk fris te maken. De unieke formule zorgt voor extra glans en frisheid tijdens het schoonmaken.


Pluspunten

- Zorgt voor een blinkend schoon resultaat - Laat een heerlijk frisse geur achter in je huis - De unieke formule zorgt voor extra glans - Geschikt voor bijna alle oppervlakken - Ruime inhoud van 1L voor langdurig gebruik

De kracht van Ajax Allesreiniger

Deze krachtige allesreiniger van Ajax is niet alleen ideaal voor het schoonmaken van je huis, maar laat ook een heerlijke geur achter. De unieke formule zorgt voor extra glans tijdens het schoonmaken. Hierdoor wordt het schoonmaken van je huis niet alleen makkelijker, maar ook aangenamer.


Veelzijdig in gebruik

Met de Ajax Allesreiniger Mediterranean Lagoon Flowers 1L kun je bijna alle oppervlakken in je huis schoonmaken. Van de keuken tot de badkamer, deze allesreiniger is je perfecte partner voor een schoon en fris huis.


Langdurig gebruik

Doordat de Ajax Allesreiniger Mediterranean Lagoon Flowers 1L een ruime inhoud van 1L heeft, kun je er langdurig gebruik van maken. Hierdoor hoef je niet vaak een nieuwe fles te kopen, wat niet alleen handig is, maar ook duurzaam.


Specificaties

- Productnaam: Ajax Allesreiniger Mediterranean Lagoon Flowers 1L - Type: Allesreiniger - Geur: Mediterranean Lagoon Flowers - Inhoud: 1L - Extra eigenschappen: Zorgt voor extra glans - Geschikt voor: Bijna alle oppervlakken - Duurzaamheid: Langdurig gebruik mogelijk door ruime inhoud

Specificaties

  • Merk: Ajax
  • EAN: 8718951365438

Beoordelingen

Gesponsorde producten