Alpina Vleesthermometer 24 cm Zilver

3625298
15.95 13.50
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Yellow-Webshop
4,3 Sterren
Alpina Vleesthermometer 24 cm Zilver
15.95 13.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze kwalitatief hoogwaardige, veelzijdige voedselthermometer van Electronicaplanet is een ideaal instrument om de kerntemperatuur van vlees, vis of gevogelte te meten tijdens het bakken, koken of BBQ'en. U kunt deze thermometer echter ook gebruiken om de temperatuur van dranken of andere vloeistoffen te meten.

Middels het handige LCD display kunt u binnen een mum van tijd de temperatuur van het gerecht aflezen. Inclusief geheugenfunctie voor de laatste temperatuurmetingen.

Specificaties:
- Voedsel/vlees/vloeistof/BBQ thermometer
- LCD display met temperatuuraanduiding in graden Celcius of Fahrenheit
- Meetbereik van -50 tot +300 graden Celcius
- Stroombron: 1x LR44 knoopcelbatterij
Zeker als je varkensvlees of kip bereidt, is het van belang dat je voedsel volledig gegaard is. Onvoldoende gekookt voedsel kan aanleiding geven tot voedselvergiftiging. Vaak is het aan de buitenkant van een ovengerecht niet goed te zien of het vanbinnen wel helemaal gegaard is. Met deze handige digitale voedselthermometer zorg je ervoor dat je nooit meer ongaar voedsel op tafel zet en dat je volgens de juiste kwaliteitsnormen je vlees bereidt. Met een temperatuurrange van • 50 tot 300 graden Celsius kun je deze braadthermometer ook voor andere doeleinden gebruiken.
Gebruik van de digitale voedselthermometer.
Met deze handige braadthermometer stel je de correcte kerntemperatuur van je vlees, je gebak en andere gerechten vast. Ook kun je hiermee meten of je koeling of vriezer je voedsel nog wel op de juiste temperatuur gekoeld houdt.
Belangrijkste kenmerken van de digitale voedselthermometer. Deze digitale voedselthermometer is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een solide kunststof behuizing. Hij geeft temperatuur aan in zowel Celsius als Fahrenheit op een duidelijk af te lezen lcd- display.Deze braadthermometer wordt geleverd inclusief batterijen en een Nederlandstalige handleiding. De range waarbinnen deze thermometer betrouwbaar meet, loopt van -50 graden Celsius tot 300 graden Celsius. Deze thermometer onthoudt de waarde van zijn laatste meting. Om zijn batterij te besparen, schakelt deze braadthermometer automatisch uit als hij 10 minuten niet gebruikt is
Tips & Tricks
Voor een correcte meting is het van belang dat de metalen probe brandschoon gehouden wordt, aangezien verontreinigingen van invloed zijn op de meting. Gebruik deze voedselthermometer beslist niet voor medische doeleinden.

Productspecificaties

  • Merk: Alpina Kitchen & Home
  • EAN: 8711252151410
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 47.0
  • Werkt op batterijen: Nee
  • Type keukenthermometer: Vleesthermometer

Beoordelingen

Gesponsorde producten