Analytische Bluetooth-weegschaal Forever AS-100 wit

4467272
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Analytische Bluetooth-weegschaal Forever AS-100 wit

Daag jezelf uit en begin het avontuur met Forever AS-100! Het is een moderne, intelligente analytische balans. Het meet de inhoud van vetweefsel en beoordeelt vele andere belangrijke lichaamsparameters. Alle gegevens worden geanalyseerd in een speciale applicatie. Hierdoor is Forever AS-100 een dagelijkse assistent voor een evenwichtig leven.

De weegschaal heeft een precisie-rekstrookje dat belastbaar is tot 180 kg. Forever AS-100 kan de BMI of body mass index berekenen, om te helpen beoordelen of het lichaamsgewicht normaal of te laag is en of we misschien te zwaar zijn. Bovendien berekent het BFR (lichaamsvetpercentage) en BMR (stofwisseling).

De parameters van uw lichaam worden voortdurend bijgewerkt en geanalyseerd in een speciale applicatie. Hierdoor kun je direct reageren op elke balans van je lichaam. De applicatie slaat gegevens op tot 8 gebruikers. Hierdoor zorg je ook voor de balans van je dierbaren.

Forever AS-100 naast het meten van de basisparameter, namelijk het gewicht, analyseert spiermassa, vetweefsel, hydratatieniveau, botmassa, enz. In totaal zijn het maximaal 17 parameters, waarvan de analyse nodig is om de balans van je lichaam.

Het juiste ontwerp van het apparaat is de basis. Forever A-100 zorgt ook voor uw veiligheid bij het gebruik van de weegschaal. Afgeronde zijkanten beschermen tegen onbedoeld breken van het lichaam en het ingestelde gewicht, bijvoorbeeld in de badkamer. Gehard glas weegt tot 180 kg, is breukvast en gaat vele jaren mee.

Productspecificaties

  • Merk: Forever
  • EAN: 5900495673145

Beoordelingen

Gesponsorde producten