alles voor de aspergechef.

De echte liefhebber kijkt ieder jaar weer watertandend uit naar het aspergeseizoen. Heerlijk om iedereen te verwennen met het witte goud. Gelukkig is het bereiden van asperges helemaal niet moeilijk. Als je de perfecte hulpmiddelen maar in huis hebt.

trends van Blokker

gratis eenvoudige recepten: 6x asperges op tafel

In de lente steekt de parel van het land steevast weer de kop op. Smullen dus van verse asperges. Klassiek bereid of met een twist: het is de pan die het verschil maakt. Zes heerlijke recepten met het witte goud. 

trends van Blokker

Herman den Blijker onthult zijn asperge geheim

Pannen

Het aspergeseizoen

Het aspergeseizoen is weer begonnen! Deze groente wordt door velen gezien als een culinaire delicatesse en is in Nederland verkrijgbaar vanaf ongeveer half april tot eind juni. Asperges zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Zo zitten ze boordevol vitamines en mineralen zoals vitamine C, foliumzuur en kalium.


Bij Blokker vind je alles wat je nodig hebt om de lekkerste aspergerecepten te maken. Denk bijvoorbeeld aan een goede aspergepan, een dunschiller om de asperges te schillen en een garde om de sausjes te kloppen. Ook hebben ze een ruim assortiment aan servies, bestek en glazen om je tafel mooi te dekken voor een heerlijk aspergediner.


Ben je op zoek naar inspiratie voor nieuwe aspergerecepten? Blokker heeft verschillende kookboeken met heerlijke aspergegerechten. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke aspergesoep, asperges met zalm of een aspergetaart. Met de juiste ingrediënten en hulpmiddelen maak je in een handomdraai de lekkerste aspergegerechten.


Kortom, het aspergeseizoen is weer begonnen en Blokker heeft alles in huis om de lekkerste aspergerecepten te maken. Of je nu op zoek bent naar een aspergepan, servies of inspiratie voor nieuwe gerechten, bij Blokker slaag je zeker. Kom langs in een van de winkels of bestel gemakkelijk online en geniet van het aspergeseizoen!