Assassin's Creed Valhalla: Gold Edition - PS4

Omschrijving

Assassin's Creed Valhalla: Gold Edition kopen voor PS4!

In Assassin’s Creed Valhalla: Gold Edition voor PS4 begeef je jezelf in de Negende eeuw na Christus. Jij bent de Viking Eivor, die door eindeloze oorlogen en schaarste uit Noorwegen is verjaagd. Je leidt een clan Noormannen over de ijzige Noordzee naar nieuwe bestemmingen van het versplinterde koninkrijk in Engeland, om daar een nieuw thuis op te bouwen. Ongeacht wat het kost!

De Gold Edition van de game bevat:
- De game Assassin’s Creed Valhalla
- De Season Pass: krijg toegang tot nieuwe epische content, verken nieuwe landen en ontdek nieuwe uitrustingen en geniet van een extra meeslepende verhaalmissie die beschikbaar is bij release!

Verken een mysterieuze, schitterende open wereld tijdens de wrede Engelse middeleeuwen. Overval je vijanden, breid je nederzetting uit en bouw je politieke macht op om een plaats tussen de goden in Walhalla te verdienen! Oorlogen zullen woeden. Koninkrijken zullen omvallen. Dit is de tijd van de Vikingen!

Hanteer met beide handen krachtige wapens zoals bijlen, zwaarden en zelfs schilden om de meedogenloze vechtstijl van de Vikingen te doen herleven. Onthoofd je vijanden op brute wijze, val ze van een afstand aan of vermoord ze geruisloos met je Hidden Blade. Daag jezelf uit met de meest gevarieerde verzameling dodelijke vijanden ooit in een Assassin's Creed-game.

Leid enorme aanvallen tegen Saksische troepen en forten door heel Engeland, leid je clan in verrassingsaanvallen vanaf je Vikingschip en plunder vijandelijke gebieden om hun rijkdommen en grondstoffen mee naar huis te nemen.

Upgrade naar de Playstation 5-versie*:
De Blu-ray disc van de Playstation 4-versie van Assassin's Creed Valhalla moet in een Playstation 5-console zijn ingevoerd om de corresponderende digitale versie van Assassin’s Creed Valhalla voor Playstation 5 gratis te kunnen spelen, zodra deze versie beschikbaar is.

*Hiervoor zijn een Playstation 5 een Blu-Ray-kopie van het spel, een Playstation Network-registratie, aanvullende opslagruimte en een internetverbinding vereist. Netwerkgebruik kan extra kosten met zich meebrengen.

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van Assassin's Creed: Valhalla!

Specificaties

  • Merk: Ubisoft
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Ubisoft
  • EAN: 3307216168546
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten