Attalos Wandklok - Kinderklok - Stil Quartz Uurwerk - Minimalistisch Design klok - Muurklok 30cm - Kleur

4530572
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de vrolijke wereld van tijd en kleur met de Attalos Kinderklok! Deze prachtige wandklok brengt een sprankelend vleugje vrolijkheid in je kamer en is ontworpen voor degenen die dol zijn op levendige kleuren en plezier.

Kenmerken:

Kleurrijk Design: Het levendige kleurenpalet en het speelse ontwerp maken deze klok tot een levendig stuk dat elke kinderkamer zal opfleuren.

Stil Quartz Uurwerk: Geniet van de rustige sfeer in je kamer dankzij het fluisterstille quartz uurwerk. Geen storend getik om je gedachten te verstoren.

Milieuvriendelijk: De klok werkt op slechts één AA-batterij (niet inbegrepen), waardoor hij goed is voor de planeet en ook voor je portemonnee. Geen gedoe met kabels of stopcontacten.

Eenvoudige Ophanging: Hang de klok moeiteloos op aan de muur van je keuze en stel hem in met gemak. Geen ingewikkelde installatieprocedures.

Attalos Kwaliteit: Vertrouw op de betrouwbaarheid en kwaliteit van het gerenommeerde merk Attalos, dat bekend staat om zijn vakmanschap en duurzame producten.

Perfect Cadeau: Deze klok is niet alleen een handig item, maar ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familie of kleine avonturiers.

Voeg een dosis vrolijkheid en functionaliteit toe aan de kinderkamer met de Attalos Kinderklok! Bestel de jouwe vandaag nog en beleef de tijd met plezier. Het enige wat je nodig hebt, is een AA-batterij om deze vrolijke klok tot leven te brengen.

Productspecificaties

  • Merk: Attalos
  • EAN: 8721008259116
  • Type klok: Stationsklok
  • Vorm: Rond
  • Analoog of digitaal: Analoog
  • Afmeting (cm): 30 (Ø)
  • Diameter (cm): 30.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten