Automatische kaartschudmachine - Schud gemakkelijk je speelkaarten - kaartenschudmachine - Card Shuffler - Original

4324220
16.85
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
4 Sterren
Automatische kaartschudmachine - Schud gemakkelijk je speelkaarten - kaartenschudmachine - Card Shuffler - Original
16.85
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Schud nooit meer je eigen kaarten met de automatische kaartschudmachine!

Ben je het zat om tijdens je gezellige kaartavonden eindeloos te moeten schudden en delen? Wil je de sfeer op gang houden zonder dat je vrienden in slaap vallen terwijl je de kaarten met de hand schudt? Dan is de automatische kaartschudmachine jouw geheime wapen voor het perfecte kaartspel! Deze slimme gadget neemt al het gedoe uit kaartspelen, zodat jij je kunt concentreren op het verslaan van je tegenstanders en het winnen van die felbegeerde pot.

Een handig hulpmiddel voor elke kaartliefhebber

Of je nu van poker, bridge, klaverjassen of een ander kaartspel houdt, deze kaartschudmachine zal snel een essentieel onderdeel van je uitrusting worden. Hij is ontworpen om je kaarten moeiteloos te schudden, zodat je geen last meer hebt van vermoeide handen of ongelijkmatig geschudde kaarten. Dankzij deze machine zijn je kaarten altijd perfect gemengd en klaar voor actie.

Het kaart schudden was nog nooit zo makkelijk!

De automatische kaartschudmachine is eenvoudig te gebruiken. Plaats je kaarten op de twee decks aan de bovenkant. Druk het zwarte knopje waarop staat 'Press down to operate" naar beneden. En dan doet de machine zijn werk. Hij gaat nu de 2 stapels met kaarten met elkaar schudden en mixen. En zo komen je geschudde kaarten er netjes op een stapel bij de onderkant uit. Met de capaciteit om 1 tot 2 decks te verwerken, kun je een heleboel kaartspellen spelen zonder je zorgen te maken over handmatig schudden.

Iedereen kan er van genieten!

In plaats van kostbare minuten te verspillen aan handmatig schudden, kun je met deze machine snel beginnen met spelen en meer tijd doorbrengen met je vrienden en familie. Of je nu aan het pesten bent, UNO, solitaire of een ander kaartspel speelt, deze machine doet al het werk voor je. Ook is de machine compact en draagbaar, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen naar kaartavonden bij vrienden thuis.

De automatische kaartschudmachine is niet alleen handig, maar ook een geweldig cadeau-idee. Geef het aan een vriend die van kaartspellen houdt, of trakteer jezelf op deze handige gadget. Het zal zeker een hit zijn op elke feestelijke gelegenheid!

Kenmerken automatische kaartschudmachine:

  • Grootte: 21 x 11,5 x 9,5 cm
  • Werkt op 4x AA batterijen
  • Plek voor 2 stapels kaarten
  • Geschikt voor alle kaartspellen
  • Machine schudt zelf de kaarten

Waarom zou je nog langer tijd verspillen aan het schudden van kaarten als je dat aan deze handige machine kunt overlaten? De automatische kaartschudmachine maakt kaartspelen leuker en efficiënter dan ooit tevoren. Dus haal hem vandaag nog in huis en geniet van eindeloze kaartavonden zonder gedoe! De automatische kaartschudmachine haal je bij MegaGadgets!

Meer informatie nodig? Lees hier de blog over de Automatische Kaartschudmachine!

Specificaties

  • Merk: Out of the Blue
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 4029811183197
  • Minimum aantal spelers: 1
  • Maximum aantal spelers: 10
  • Doelgroep: Familie
  • Spelsoort: Speelkaarten
  • Spel speeltijd (min): 60 - 120 min.
  • Afmeting (cm): 116 (B)
  • Speleditie: Standaard editie

Beoordelingen

Gesponsorde producten